avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... meseria de consilier juridic= meserie discriminata?
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

meseria de consilier juridic= meserie discriminata?

este adevarat ca s-a obtinut de la oficiul discriminarii o decizie prin care profrsia de consilier juridic este declarata profesie discriminata?:((
Ultima modificare: Luni, 8 Octombrie 2007
Romică Stoica, Consilier juridic
Nu cred ca trebuie sa facem atacuri la persoana pe un topic sau altul ...... :)

ionut,
poate a exagerat sau nu in modul de exprimare pe forum andreea ...... fiecare dintre noi poate avea sau nu dreptate in ceea ce afirma ....sunt acazuri si cazuri, rareori vezi 2 situatii identice cu aceeasi solutie ...nu spun ca nu exista asa ceva in practica :)
Ultima modificare: Marți, 26 Februarie 2008
Cornel Vasile, Consilier juridic
Elis, eu respect pe toata lumea si doresc in schimb acelasi lucru.
In ceea ce o priveste pe andreea, nu este prima data cand foloseste un limbaj inadecvat.
Este ultimul meu raspuns pe forum legat de acest subiect, ptr ca se pare ca unele persoane sunt deranjate.
Nu vad nimic deplasat in a repeta ceva ce ai scris chiar tu, iar limbaj inadecvat nu am folosit niciodata pe forum. In fond, ca sa sustii o parere nu ajunge numai respectul, iti trebuie argumente.
parca prea mult s-a lungit subiectul asta fratilor!:D de acum vad ca incep sa devieze discutiile. s-au spus destule. uite si eu de ex. la mine la firma sunt vazut de avocata colaboratoare cu ochi nu prea buni pentru ca am curaj sa mai contrazic unele chestii spuse de ea...si sincer mi s-au adus si jigniri dar nu am nimic cu breasla aceasta. Unii dintre ei urmaresc anumite interese si poate de asta se ajung si la discutii de genul asta. Daca de ex. consilierul greseste in firma ia suturi, in schimb unii avocati dupa ce s-au vazut cu banutul la chimir isi permit sa mai aiba si esecuri. In cazul meu mi-as fi dorit sa am o conlucrare cu un avocat bazata pe profesionalism, egalitate de opinii si buna intelegere.
Cred ca e destul de dificil, caci logica si abordarile sunt diferite!
Cred ca altfel gandeste un angajat al unei firme si altfel un partener al acelei firme!
Si e normal, exista interese diferite, trebuie sa gandeasca diferit cei doi...
Parerea mea.
Daca isi asuma intai ca au puncte de plecare diferite, daca isi stabilesc targheturi comune etc., poate... Insa e destul de greu sa construiesti o astfel de relatie, implica mult efort si nu tine numai de tine si de consilier.

Alte discuții în legătură

Ce sunt firmele de consultanta juridica si in afaceri? Iulian81 Iulian81 Am gasit codul acesta CAEN : 741 : Activitati juridice, de contabilitate si revizie contabila, consultanta in domeniul fiscal; activitati de studii de piata si ... (vezi toată discuția)
Un consilier juridic poate infiinta un srl? Eliza Matei Eliza Matei in calitate de consilier juridic ma pot ocupa de infiintarea unei societati comerciale? multumesc (vezi toată discuția)
Ccj pro sau contra? Spatiu destinat opiniilor Dumneavoastra.
Ne inscriem? Nu ne inscriem?
Avantaje? Dezavantaje ? (vezi toată discuția)