Problema e ca cei ce sunt consilieri juridici angajati trebuie sa faca ce le dicteaza angajatorul si nu ceea ce prevede legea.
Salariile sunt mai bune sau mai rele in functie de ce prestezi si de cum negociezi.:))
Problema e ca cei ce sunt consilieri juridici angajati trebuie sa faca ce le dicteaza angajatorul si nu ceea ce prevede legea.
Salariile sunt mai bune sau mai rele in functie de ce prestezi si de cum negociezi.:))
Avocat versus consilier juridic
Consilier juridic versus avocat
Poate imi explica si mie cineva aceasta râcă inexplicabila si lipsita de orice baza etica si profesionala parca ne-am bate pe "ciolan" cine este profesionist este oricum .Dar cind este vorba de bani, piata, renume etc se vede ca lucrurile stau altfel .
Problema care ma intriga este discriminarea in fata instantei, dintre o solicitare de exemplu : "solicita aminarea pentru ca abia am fost angajat" a unui avocat si o solicitare de aceeasi natura a unui consilier juridic, exemplele putind continua .
M-ar interesa aceste aspecte si poate le mai releva cineva
Pe bune daca am inteles ceva din mesajul asta... :-/:-/:-/
In fata instantei si un consilier juridic poate cere termen pentru amanare, nu numai un avocat... Ai fost si ai dus vreodata contractul tau de munca sau dovada ca abia ai fost angajat si... nu ti s-a dat termen? Care a fost justificarea instantei? Ai aratat ca firma in cauza nu avea cum sa trimita vreun alt consilier, angajat mai demult? Ati mai avut termen amanat pentru aparare in acel dosar?
In mod evident ca actele justificative pentru un consilier juridic sunt diferite decat cele pentru un avocat, insa... termenul se acorda daca afirmatiile sunt probate.
Apoi, eu nu inteleg de unde ai scos ceea ce ai scris deasupra si ce legatura avea cu ce am scris noi inainte... caci noi ne certam cam asa: avocat versus avocat si consilier juridic versus consilier juridic. Asa ca... :-/:O
Posibil ca instanta sa nu-i fi acordat termen de amanare dar poate din alte motive ...... pe ce a spus colegul, rar mi s-a intamplat sa vad ca instanta sa refuze acordarea unui termen unui CJ pe motiv ca abia a fost angajat si nici sa ceara contractul individual de munca al unui CJ care a sustinut asa ceva .
Problema pe care o vad eu din mesajul lui: considera ca CJ sunt dezavantajati fata de avocati in fata instantei .... de fapt topicul fiind meseria de consilier juridic= meserie discriminata?