avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... meseria de consilier juridic= meserie discriminata?
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

meseria de consilier juridic= meserie discriminata?

este adevarat ca s-a obtinut de la oficiul discriminarii o decizie prin care profrsia de consilier juridic este declarata profesie discriminata?:((
Ultima modificare: Luni, 8 Octombrie 2007
Romică Stoica, Consilier juridic
buna am terminat anul asta dreptul si lucrez k jurist ...vreau sa ma inscriu in colegiul consilierilor juridici?se merita??din cate am citit eu ce s-a scris se pare ca nu prea s-ar merita.........cine ma poate ajuta cu mai multe infos?merci
Daca cititi mesajele postate pe aceasta Sectiune , va puteti face o parere despre isncrierea in Colegiul Consilierilor Juridici ... incercarea moarte n-are ;)

Nu cunosc cazuri in care CCJ sa fi ajutat vreun consilier juridic inscris in colegiu ... poate ceilalti colegi CJ au cunostinta de asa ceva :)
In legatura cu inscrierea in CCJ. Lucrez de un an la o firma si am fuctia de consilier juridic. Am gasit un job in alta parte, mai bine platit dar cu contract de consultanta. Daca ma inscriu in CCJ pot lucra cu contract de consultanta?
Nu este necesara inscrierea in colegiul ca sa incheiati acel contract de consultanta.
Aveti grija ca, exercitarea profesiei de consilier juridic este incompatibila cu orice alta profesie autorizata sau salarizata in tara sau in strainatate.
Daca nu sunt persoana fizica autorizata pot lucra cu contract de consultanta?

Alte discuții în legătură

Ce sunt firmele de consultanta juridica si in afaceri? Iulian81 Iulian81 Am gasit codul acesta CAEN : 741 : Activitati juridice, de contabilitate si revizie contabila, consultanta in domeniul fiscal; activitati de studii de piata si ... (vezi toată discuția)
Un consilier juridic poate infiinta un srl? Eliza Matei Eliza Matei in calitate de consilier juridic ma pot ocupa de infiintarea unei societati comerciale? multumesc (vezi toată discuția)
Ccj pro sau contra? Spatiu destinat opiniilor Dumneavoastra.
Ne inscriem? Nu ne inscriem?
Avantaje? Dezavantaje ? (vezi toată discuția)