avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2011

Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica.
De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010.
SARBATORI FERICITE TUTUROR!!!
Va urez Sarbatori Fericite tuturor. Sa aveti parte de sanatate, putere de munca si impliniri. Craciun Fericit!
O intrebare am si eu. Voi cum va pregatiti pentru INM? Se intra fff greu, 68 din 3116, totusi e cam putin. Exista cineva pe acest forum care a intrat recent?(2009-2010) si ne poate spune cum s-a pregatit? Din ce a invatat, cu ce profesor s-a pregatit? Cat timp? Nu ca nu ar fi utile sfaturile tuturor, dar cienva trecut de examene probabile ste cea sau cel mai in masura sa ne spuna:)
Multu
damy a scris:

sincer nu iti recomand Udroiu decat pentru grile are niste opinii ciudate gen ca infractiunea de omor se poate comite sub forma continuata, aspect pe care nimeni nu il impartaseste.

Spor la invatat

pai se poate comite in forma continuata........spre exemplu otravirea cu arsenic .........
annemarye a scris:

damy a scris:

sincer nu iti recomand Udroiu decat pentru grile are niste opinii ciudate gen ca infractiunea de omor se poate comite sub forma continuata, aspect pe care nimeni nu il impartaseste.

Spor la invatat

pai se poate comite in forma continuata........spre exemplu otravirea cu arsenic .........

De ex la infractiunea de furt in forma continuata fiecare act de executare reprezinta o infractiunea de sine statatoare pe cand la otravirea cu arsenic actele de executare nu reprezinta fiecare in parte infractiuni de sine statatoare ci conduc la un rezultat comun
parerea mea:D

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2010 ENGFULL ENGFULL haideti sa ne apucam de treaba sa incepem cu cartile necesare pentru studiu poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)