avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2011

Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica.
De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010.
Eu nu o am in format electronic , sincer nici nu o recomandm mie mi se pare ca este superficial tratata materia si in principiu din cate stiu eu la INM nu este agreat nici un autor la procesual penal.
damy a scris:

Eu nu o am in format electronic , sincer nici nu o recomandm mie mi se pare ca este superficial tratata materia si in principiu din cate stiu eu la INM nu este agreat nici un autor la procesual penal.

Si dupa ce inveti damy la procesual penal? In afara de cod, bineinteles, care este sau nu adnotat?
Thanks si spor:)
ghicu_anca a scris:

Salutare tuturor,
va rog tare mult, daca aveti mapa lui neagu in format electronic, trimiteti-mi si mie partea de teorie, pe ghicu_anca@yahoo.com.
sau orice din mapa imi puteti trimite, eu nu am decat cap 1 si 3 spete si grile....deci orice imi e de ajutor.
multumesc mult!!

Mapa lui Neagu o gasesti la pg. 43 de pe topicul Admitere Magistratura martie 2011. Vei gasi si RIL-uri si alte upload-uri facute de utilizatorul Andreea Tastaman, careia ii multumesc pe aceasta cale. Sunt pe scribd si le poti downloada foarte usor.
Spor la invatat!
spor la invatat.
Buna dimineata tuturor.Eu am Tratat de procedura penala partea speciala ed a II-a Ion Neagu si Codul de procedura penala(texte,jurisprudenta,hotarari CEDO)+codul de procedura penala.Voi?Laura multumesc pt.informatia de la pagina 43.O zi buna.
Ce faceti?Merge?Se pare ca am o zi buna.Imi recomanda si mie cineva o carte cu grile?Multumesc.

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2010 ENGFULL ENGFULL haideti sa ne apucam de treaba sa incepem cu cartile necesare pentru studiu poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)