damy a scris:
Si la mine nu stiu ce se intamlpa ca mie in facultate nu mi-a placut penalul in scimb la civil am fost si la Hexagon si nu am avut decat un singur 9 si am aceeasi problema ca si tine , nu reusesc sa dau randament la grile, habar nu am ce se intampla. O sa dau acum in ianuarie sper sa fie bine . Tu nu dai ? Ma rog daca nu te-ai hotarat pana acum e cam tarziu pt ca azi este ultima zi de inscriere.
As fi vrut eu sa dau, dar in ianuarie sunt in sesiune, dau alte porcarii de examene, care sa fiu sincera acum numai la ele nu-mi sta mintea:stunned:...in afara contractelor si succesiunilor, restul sunt niste nebunii.
Probabil avem o lipsa acuta de concentrare sau poate din cauza ca este luna decembrie si ne mai preocupa si alte lucruri in afara de grile la civil..nu stiu ce sa zic, inca e o necunoscuta. Cat despre penal, aceleasi probleme, chiar daca mi se parea usor si ca stiu, tot nu dadeam randament:( si tot nu-mi place.
Mult noroc si inspiratie iti doresc pentru ianuarie si subiecte frumoase, nu simple dar nici grele, echilibrate!:D