avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2011

Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica.
De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010.
gap22 a scris:

Ce faceti?Merge?Se pare ca am o zi buna.Imi recomanda si mie cineva o carte cu grile?Multumesc.

Grile la ce materie? Pentru a cuprinde toate materiile este cartea de grile a lui Voineag (pentru antrenament, fiind usurica), apoi urmeaza cartea de grile a Mihaelei Ciobanu (parerile sunt impartite in ceea ce o priveste-grilele nu sunt usoare deloc), grilele de la sfarsitul Tratatului de Drept Procesual Civil a lui Ciobanu+Boroi, la fel grilele din mapa lui Neagu +spetele, carti de grile a lui Damaschin, mai este si Raducanu, apoi Boroi la fel pe procesual civil, o carte diferita de tratat....grilele care s-au dat anii trecuti la INM, la admitere in Magistratura si ...nu mai stiuuuu....
Incearca pe www.ujmag.ro gasesti acolo ce carti vrei:)
Si eu am spor astazi, am inceput contractele, am terminat in cele din urma oroarea aia de prescriptie:worthy:
Spor si o :coffee:
Incercati udroiu ( el a facut si grilele anul accesta) la penal si porocedura penala, la penal parte generala are si streteanu carte de grile, la procedura civila Boroi are o carte de grile din 2009, iar la civil sunt mai multe.
sincer in vara am citit neagu de mi-a iesit ochii si am facut decat 15 grle corecte la procedura penala, anul asta fac si eu ca o prietena de a intrat in vara codul si decat la competenta si la masurile prventive citesc din neagu la parte generala iar la parte speciala decat punerea in executare a hotararilor penale, in rest este destul de clar codul.

O zi buan si mult spor la invatat.
Multumim damy, de aceleasi carti de grile stiam si eu...cat despre Neagu, cred ca am dat banii pe el degeaba..oricum este important sa stiu codul si jurisprudenta.

In alta ordine de idei, CSM a decis calendarul estimativ al examenelor...la INM se va sustine si in perioada august-septembrie 2011.
"Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat calendarul estimativ al concursurilor şi examenelor ce vor fi organizate în anul 2011, după cum urmează:

- concurs de admitere la Institutul Naţional al Magistraturii: ianuarie – februarie 2011;

- concurs de promovare a judecătorilor şi procurorilor în funcţii de execuţie: aprilie – mai 2011;

- concurs sau examen pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor şi procurorilor: mai – iunie 2011;

- concurs de admitere la Institutul Naţional al Magistraturii: august – septembrie 2011;

- concurs de admitere la ªcoala Naţională de Grefieri: septembrie 2011;

- concurs de admitere în magistratură: octombrie – noiembrie 2011;

- concurs sau examen pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor şi procurorilor: octombrie – noiembrie 2011;

- examen de capacitate al judecătorilor stagiari şi procurorilor stagiari: noiembrie – decembrie 2011;

Spor mult la invatat!:)
va multumesc mult pt raspunsuri.o sa intru pe ujmag si imi mai iau de acolo ce imi mai trebuie.Cred si eu la fel ca toata baza e in coduri si spete.

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2010 ENGFULL ENGFULL haideti sa ne apucam de treaba sa incepem cu cartile necesare pentru studiu poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)