Ehh ce sa se intample gap22, suntem obositi si cel putin eu cand ma uit pe geam si vad cat de frumos ninge imi piere cheful de invatat, as vrea sa stau mai mult afara...sper sa dea inghetul mai repede sa nu-mi mai arda sa ies din cauza frigului=D>...cu stressul sa stii ca ai dreptate, daca te stresezi mai mult nu ai cum sa acumulezi materia pentru ca iti fuge mintea in mii si mii de locuri si rezultatul este acelasi: nimic!
Sa ai spor astazi!
Mi s-a cam taiat de atata invatat,pe cuvant.As face orice numai sa nu invat.Ajut un vecin sa urce mobila...mai gasesc eu ceva.Stresul e la maxim si deja am dureri de stomac.Voi cei care dati in ianuarie cum sunteti?Spor la invatat.Cand se afiseaza datele pt examenul din august?o zi buna tuturor,gabriela
gap22 este rau invat cate stau cate 8-12 ore pe zi in sala de lectura si parca tot nu stapanesc materia , am un filing rau in ceea ce priveste admiterea din ianuarie dar acum daca am platit taxa macar sa ma duc, sicer acum ma gandesc ca poate am facut o gresala ca m-am inscris.Tosusi sper ca macar voi restul care dati in anuarie si daca ii ajuta Dumnezeu si ma ajuta si capul sa intram pana la urma.
Ce sa zic spor la invatat si trageti tare acum ca numai este mult.
Gabriela datele pentru examenul din august se afiseaza la sfarsitul lunii iunie, de obicei prin 25,26 iunie si termenul de inscris este pana pe vreo 18 iulie (asta cu marja de eroare de o zi, doua sau trei, depinde de an), examenul sustinandu-se undeva la sfarsitul lui august (anul acesta a fost 26 august). Astazi CSM-ul este in sedinta si am inteles ca va stabili si calendarul examenelor care se vor desfasura in 2011. Asteptam sa vedem ce decizie se ia privitor la examenul din august.
@damy: nu te gandi ca ai facut o greseala ca te-ai inscris, niciodata nu poti sa stii ce se va intampla, poti sa intri sau nu in ianuarie. Gandeste-te ca ai o sansa pe care multi ar fi dorit sa o aiba acum in ianuarie si profita de ea, chiar daca ti se pare ca nu mai stii nimic (e normal dupa atata citit).
Inca ceva: nu incercati sa faceti grile seara sau dupa amiaza, rezolvati grile dimineata cand sunteti odihniti. Eu am incercat sa le rezolv seara si a fost vai si amar de grilele respective.
Spor la invatat si o :coffee: sau ceai sau suc pentru revigorare!
Salutare tuturor,
va rog tare mult, daca aveti mapa lui neagu in format electronic, trimiteti-mi si mie partea de teorie, pe ghicu_anca@yahoo.com.
sau orice din mapa imi puteti trimite, eu nu am decat cap 1 si 3 spete si grile....deci orice imi e de ajutor.
multumesc mult!!
spor la invatat.
Admitere inm 2010
ENGFULL
haideti sa ne apucam de treaba
sa incepem cu cartile necesare pentru studiu
poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de ... (vezi toată discuția)