Potrivit art.281 ind.3 alin.1 C.proc.civ., încheierea pronunţată în temeiul art. 281 C.proc.civ. este supusă aceloraşi căi de atac ca şi hotărârea în legătură cu care s-a solicitat îndreptarea. Ca atare, încheierea prin care s-a soluţionat o cerere de îndreptare a unei hotărâri pronunţate în primă instanţă este supusă recursului, dacă şi hotărârea îndreptată este susceptibilă de a fi atacată cu recurs.
Cât priveşte termenul de exercitare a căii de atac, consider că, întrucât legiuitorul nu prevede altfel, acesta este cel prevăzut pentru hotărârea îndreptată şi el curge, după caz, de la comunicare sau de la pronunţare - 15 zile.
Am sanse reale sa-mi recuperez drepturile salariale si vechimea in munca obtinute prin hotarare judecatoreasca avand in vedere ca firma angajatoare a fost actionata in judecata de catre Registrul Comertului pentru dizolvare pe motiv ca nu si-a depus documentele fiscale pe anul 2008?
Ce lege prevede acest lucru?
Cu stima
Potrivit Legii nr. 31/1990, nedepunerea situaţiilor financiare anuale la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului poate atrage amenzi drastice, precum şi dizolvarea judiciară a societăţilor comerciale.
În cazul acţiunilor de dizolvare formulate în temeiul art. 237 din Legea nr. 31/1990, firmele au posibilitatea ca, până la dezbaterea pe fond a cauzei, să remedieze deficienţele care fac obiectul cauzei, prin depunerea situaţiilor financiare anuale.
Prin nedepunerea documentelor fiscale la orc de catre angajator se poate spune ca angajatorul mizeaza pe faptul ca va fi exonerat de plata despagubirilor salariale?
Cu stima
Prin nedepunerea documentelor fiscale la orc de catre angajator se poate spune ca angajatorul mizeaza pe faptul ca va fi exonerat de plata despagubirilor salariale?
Cu stima
Nu are cum sa fie exonerat de plata acestor despagubiri ...