Sesizarea facuta de dvs. dle. ctynn este corecta.
Sunt bulversata: am primit interpretari contradictorii in ceea ce priveste solutia pronuntata de catre instanta de judecata, respectiv de la ITM si avocat.
Nu inteleg daca s-a dispus reintegrarea, asta inseamna reintegrarea la data de 19.06.2009 sau la momentul pronuntarii- octombrie 2010?
Cu stima
reintegrarea se face de la data executarii de buna-voie a sentintei sau in urma executarii silite!!!
trebuia sa primiti o despagubire egala cu........... de la data concedieri si pana la data reintegrarii
faceti recurs pentru acest lucru!
Sa vin cu cateva completari:
In actiunea care a fost inregistrata in data de 19.06.2009 pe rolul tribunalului s-a mentionat:
- anularea actului aditional la cim prin care s-a facut modificarea cim de la 4 ore la 1 ora pe zi si salariul de la 440 lei la 110 lei/luna in perioada 1 iulie 2007 - 1 ianuarie 2008 - s-a dispus anularea
- Avocatul care a scris actiunea a scris ca solicit :
plata salariului datorat pentru perioada 1 iulie 2007-1 ianuarie 2008, reprezentand diferenta pentru norma de lucru de la 4 ore la 1ora, in cuantum de 1980 lei"
- anularea deciziei de desfacere a cim- s-a acceptat
- plata salariului cuvenit pentru norma de lucru de 4 ore pe zi, pentru perioada 1 ianuarie 2008 si pana la data introducerii prezentei actiuni
- Reintegrarea - s-a dispus
Eu la primul termen de judecata am facut precizarea si completarea in sensul ca: "cu privire la capatul de cerere 2 si 4 inteleg sa fac precizarea in sensul ca solicit si obligarea la plata unei despagubiri egale cu salariile indexate , majorate si reactualizate de la data cuvenita si pana la data platii efective." - aici fiind vorba de drepturile salariale pentru perioada in care s-a intocmit act aditional la cim si cererea de incetare a cim.
Am motive de recurs pe capatul de cerere pentru drepturile salariale de la data emiterii deciziei si pana la reintegrare (cum spuneti dvs. - 2010 si nu 2009)?
Cu stima
Prin precizarea pe care am facut-o " in sensul ca solicit si obligarea la plata unei despagubiri egale cu salariile indexate , majorate si reactualizate de la data cuvenita si pana la data platii efective." si prin faptul ca am solicitat "reintegrarea" - instanta trebuia sa dispuna in mod automat plata drepturilor salariale de la data in care s-au facut modificarile la cim si pana la data reintegrarii?
Se poate dispune reintegrare doar pana la data in care se inregistreaza pe rol o actiune?
Cu stima