avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cheltuieli de judecata litigiu de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cheltuieli de judecata litigiu de munca

In cadrul unui dosar ce priveste un litigiu de munca ce pot fi considerate cheltuieli de judecata?
Cu stima
Cel mai recent răspuns: Nina1 , utilizator 19:11, 15 Noiembrie 2010
Ar fi buna o formulare de genul:
Domnule director,
Subsemnata.....in calitate de angajat al sc...srl,prin prezenta, rog sa incuviintati incetarea contractului individual de munca in baza legii 53/ art. 65.
Va multumesc
Cu stima
daca este precizata doar verbal B-)
Precizare verbala#-o
Greu de realizat. Nu se poate aborda la o discutie angajatorul. Eu trimiteam cererea prin scrisoare recomandata si confirmare de primire. Alta abordare nu vad. Angajatorul a avut comportament violent si in sala de sedinta, prin a sari la batatie la mine. deci...zero comunicare
Formularea o puteti face cum doriti - verbal sau scris - insa asa cum am mai precizat veti fi la mana angajatorului daca va decide incetarea raportului de munca in baza art.65 C.mun., el nefiind obligat sa procedeze cum doreste salariatul.
Da. instanta nu poate solutiona in vederea obtinerii de somaj?

Alte discuții în legătură

Cum se poate solutiona un litigiu de munca? Nina1 Nina1 Buna seara, Deoarece mi s-a desfacut contractul de munca in mod abuziv si ilegal am actionat in judecata societatea angajatoare. In cererea de chemare in ... (vezi toată discuția)
Acordarea despagubirilor in cazul in care salariatul nu mai doreste reintegrarea ( art. 80 alin.3 codul mucnii) viorell2004 viorell2004 Prin hotararea instantei a fost anulata decizia de concediere, instanta dispunand reintegrarea salariatului si plata despagubirilor de la data concedierii ... (vezi toată discuția)
Indreptare eroare hotarare judecatoreasca Nina1 Nina1 Buna seara, In cadrul unui dosar civil avand ca obiect litigiu de munca instanta s-a pronuntat \"gresit\" in ceea ce priveste doua capete de cerere in sensul ... (vezi toată discuția)