avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie de intretinere

buna. am si eu cateva intrebari legate de pensia de intretinere. tatal meu imi platea pensie de intretinere pentru ca eram la facultate. din luna mai mi-a sistat pensia desi eu in iunie eram in sesiune si in iulie am dat licenta. acum sunt inscrisa la master la zi si nu lucrez, am 23 ani. recent a deschis actiune pentru desfiintarea popririi pe motivul ca din mai am terminat faculatatea. as dori sa stiu daca eu am sanse de castig. am inteles ca pana la 25 de ani este obligat sa plateasca. as dori sa stiu pana la ce varsta, in ce conditii ramane valabila pensia de intretinere?conform carui act?am cautat in codul familiei dar nu am gasit articolul. si o ultima intrebare: am nevoie de avocat?deoarece tatal are avocat.
multumesc
Cel mai recent răspuns: laura_dulgheru , utilizator 14:16, 27 Noiembrie 2007
multumesc pentru sfat dar anumite lucruri sunt chiar imposibile.si nu ma refer la mine.eu l-am cautat foarte mult pe el.am incercat sa vorbesc cu el, m-am dus la el si nu i-am zis absolut nimic gresit sau rau si tot nu ii pasa.chiar vorbeam cu el fara sa stie nimeni dar nu vroia sa vorbeasca cu mine.asa ca am renuntat.
multumesc de sfat, dar numai eu stiu cum sta situatia.
la toti numai bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pina cind se plateste pensia de intretinera(pensia alimentara)? valeriamogos valeriamogos sotul meu are de platit pensie alimentara, conform instantei judecatoresti, pina la terminarea studiilor dar nu mai mult de virsta de 25 ani. Ce se intimpla ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Denisa.happy Denisa.happy Am o intrebare va rog, daca instanta decide sa se plateasca pensie alimentara pana la terminarea studiilor ( facultatea) dar nu mai mult de 25 ani, pana cand ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ! ligiamirica ligiamirica Sunt o adolescenta ce primesc pensie alimentara de la ambii parinti. Ei au divortat cand eu aveam doi ani, eu am fost incredintata spre crestere tatalui dar ... (vezi toată discuția)