Ioan, clienta mea nu e amenintata de politisti, ca i-as hartui si eu cu mana mea... pardon, cu pixul meu, ca numai asa stiu...
Da' are unu' care o tot cauta pe la serviciu si peste tot, iar politistii i-au spus sa faca plangere pentru hartuire importiva domnului.
De aia intreb: ce hartuire? Ca io nu cunosc, dar colegul Alexandru care stie nu vrea sa spuna... poate daca ma duc intr-o consultatie juridica la el... :D Macar sa-mi mai tina teoria chibritului despre bunuri si clasificarea lor... ;)
Ce mi-ai dat tu e text din Codul penal, nu are nicio legatura cu hartuirea...
Io vreau sa vaz daca e ceva in legislatia noastra penala sau macar contraventionala legat de hartuire... Dar nu sexuala! :))
AV.LIL daca nu e abrogat, te poti folosi de D.31/30.01.54, art.54 (onoare, reputatie, orice alt drept personal) Mult mai usor era daca se putea da o conotatie sexuala....
Nu sunt abrogate dispozitiile, dar nu vad temei... e protectia civila a drepturilor personale nepatrimoniale si patrimoniale... Ei nu-i ia niciun drept, doar ii seaca toti creierii!!! X-(
Adica un fel de drrept la liniste si chestiuni nu prea reglementate. Ceva civil nu prea ma ajuta, ideea e sa-l "ard". Omul are peste 50 de cereri la diverse organe si institutii de stat... nu-i e teama de plimbari prin tribunale si instante... A facut plangeri impotriva unei sectii intregi de politie! :D
As vrea sa-l inchid la nebuni macar, dar cum sa fac? N-am calitate...
#-o
Stii care-i chestiunea? Ca io nu cred ca exista in sistemul nostru de drept...
Ce face... o urmareste pe strada, merge la 5 pasi in urma ei. Dupa ce ea isi ia copilul de la scoala, apare si el: vai! Unde-i copilul meu! Aoleu, criminala!!!
Alteori, ia copilul, ea nu-l gaseste, il suna si el zice ca nu stie nimic de el.
=D>
Il gaseste mereu la ea la bloc, stand de vorba cu vecini etc.
Ii da copilului poze si apoi spune ca ea i le-a furat. Nu face nimic legal in sensul asta.
I-a facut cred ca vreo 20 de plangeri, la serviciu, la administratia blocului ei, la scoala, peste tot. Nu au efect, ca sunt de nebuni sustinerile alea, da-i fac zile amare.
Nici nu prea sunt temeiuri sa-l acuzi de insulte sau altele, cat de usoare.
Nu o insulta si ameninta decat daca nu-l aude nimeni. E clienta mea in diverse dosare de peste un an si... nici eu n-am crezut-o! Deci stiu ca nu are sanse. A injurat-o de vreo doua ori, odata de fata cu o invatatoare, odata cu directoarea de la scoala. Atat. Dar nu e ceva ce poti folosi, oricand poti spune ca era omul speriat ca nu stia unde-i era copilul si a reactionat asa.
Dupa vreo jumatate de an de dosare (si-i spuneam sa nu vina in instanta, numai daca erea necesar) a inceput sa-si dea in stamba si ma ma... blagosloveasca si pe mine! :D
Nu-i fac dosar asa, de dregul dosarului... Ca nici nu-mi convine sa muncesc degeaba si e si rusine sa iau bani pentru ceva ce stiu ca n-are nicio sansa.
Deci... nu am motive, nu am sanse. Degeaba sunt niste chestiuni, ideea e ca nu tin.
Daca n-o bate iar. :P
Nu e sotul, da' tot pe-acolo, evident.
P.S. N-am inteles chestiunea cu spalatu'? M-a lasat inteligenta, asa-i? :O