avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Probleme cu societatea de recuperare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Probleme cu societatea de recuperare

M-au contactat recent cei de la [SOCIETATE RECUPERARE] in legatura cu un debit pe care il am la [FURNIZOR] din anul 2000. Debitul principal este de 134,84 RON, penalizarile sunt de 337,05RON, iar taxa de reziliere este de 1029,89 RON. :(
Din cate stiu, dupa trei ani se prescriu datoriile. ma insel?
Daca initiaza procedura judecatoreasca impotriva mea au sanse de castig?
Din 2000 nu am mai primit nimic de la [FURNIZOR].
Ce ma sfatuiti sa fac?
Ultima modificare: Joi, 17 Martie 2011
ContSters20980, utilizator
Ioan, clienta mea nu e amenintata de politisti, ca i-as hartui si eu cu mana mea... pardon, cu pixul meu, ca numai asa stiu...
Da' are unu' care o tot cauta pe la serviciu si peste tot, iar politistii i-au spus sa faca plangere pentru hartuire importiva domnului.
De aia intreb: ce hartuire? Ca io nu cunosc, dar colegul Alexandru care stie nu vrea sa spuna... poate daca ma duc intr-o consultatie juridica la el... :D Macar sa-mi mai tina teoria chibritului despre bunuri si clasificarea lor... ;)
Ce mi-ai dat tu e text din Codul penal, nu are nicio legatura cu hartuirea...
Io vreau sa vaz daca e ceva in legislatia noastra penala sau macar contraventionala legat de hartuire... Dar nu sexuala! :))
Ultima modificare: Miercuri, 26 Martie 2008
Liliana Gradinaru, Avocat
AV.LIL daca nu e abrogat, te poti folosi de D.31/30.01.54, art.54 (onoare, reputatie, orice alt drept personal) Mult mai usor era daca se putea da o conotatie sexuala....
Nu sunt abrogate dispozitiile, dar nu vad temei... e protectia civila a drepturilor personale nepatrimoniale si patrimoniale... Ei nu-i ia niciun drept, doar ii seaca toti creierii!!! X-(
Adica un fel de drrept la liniste si chestiuni nu prea reglementate. Ceva civil nu prea ma ajuta, ideea e sa-l "ard". Omul are peste 50 de cereri la diverse organe si institutii de stat... nu-i e teama de plimbari prin tribunale si instante... A facut plangeri impotriva unei sectii intregi de politie! :D
As vrea sa-l inchid la nebuni macar, dar cum sa fac? N-am calitate...

#-o
Stii care-i chestiunea? Ca io nu cred ca exista in sistemul nostru de drept...
Ce face... o urmareste pe strada, merge la 5 pasi in urma ei. Dupa ce ea isi ia copilul de la scoala, apare si el: vai! Unde-i copilul meu! Aoleu, criminala!!!
Alteori, ia copilul, ea nu-l gaseste, il suna si el zice ca nu stie nimic de el.
=D>
Il gaseste mereu la ea la bloc, stand de vorba cu vecini etc.
Ii da copilului poze si apoi spune ca ea i le-a furat. Nu face nimic legal in sensul asta.
I-a facut cred ca vreo 20 de plangeri, la serviciu, la administratia blocului ei, la scoala, peste tot. Nu au efect, ca sunt de nebuni sustinerile alea, da-i fac zile amare.
Nici nu prea sunt temeiuri sa-l acuzi de insulte sau altele, cat de usoare.
Ultima modificare: Joi, 27 Martie 2008
Liliana Gradinaru, Avocat
Nu o insulta si ameninta decat daca nu-l aude nimeni. E clienta mea in diverse dosare de peste un an si... nici eu n-am crezut-o! Deci stiu ca nu are sanse. A injurat-o de vreo doua ori, odata de fata cu o invatatoare, odata cu directoarea de la scoala. Atat. Dar nu e ceva ce poti folosi, oricand poti spune ca era omul speriat ca nu stia unde-i era copilul si a reactionat asa.
Dupa vreo jumatate de an de dosare (si-i spuneam sa nu vina in instanta, numai daca erea necesar) a inceput sa-si dea in stamba si ma ma... blagosloveasca si pe mine! :D
Nu-i fac dosar asa, de dregul dosarului... Ca nici nu-mi convine sa muncesc degeaba si e si rusine sa iau bani pentru ceva ce stiu ca n-are nicio sansa.
Deci... nu am motive, nu am sanse. Degeaba sunt niste chestiuni, ideea e ca nu tin.
Daca n-o bate iar. :P
Nu e sotul, da' tot pe-acolo, evident.

P.S. N-am inteles chestiunea cu spalatu'? M-a lasat inteligenta, asa-i? :O

Alte discuții în legătură

Bun aziua horia33 horia33 Am avut un credit de consum la o banca din 1.10.2003, in valoare de 3500 Ron, si dupa atita ani EOS KSI m-au sunat azi acasa la ai mei, desi eu nu mai stau cu ... (vezi toată discuția)
Recuperare debit de catre societate recuperari creante dfd dfd Buna ziua, in anul 2005 am contractat un credit pt care s-au platit 10 rate. nu am mai avut loc de munca si m-am imbolnavit si nu am mai putut plati. cei de la ... (vezi toată discuția)
Nelamurire- prescriptie ContSters98165 ContSters98165 buna ziua. in 2003 am facut un imprumut la banca pe numele meu insa banii i-a folosit prietenul meu. A platit o parte din ei pana la inceputul lui 2004 si ... (vezi toată discuția)