M-au contactat recent cei de la [SOCIETATE RECUPERARE] in legatura cu un debit pe care il am la [FURNIZOR] din anul 2000. Debitul principal este de 134,84 RON, penalizarile sunt de 337,05RON, iar taxa de reziliere este de 1029,89 RON. :(
Din cate stiu, dupa trei ani se prescriu datoriile. ma insel?
Daca initiaza procedura judecatoreasca impotriva mea au sanse de castig?
Din 2000 nu am mai primit nimic de la [FURNIZOR].
Ce ma sfatuiti sa fac?
Imi cer scuze d-lor (d-nelor)moderatori daca va deranjez prin a va solicita o parere pentru cazurile de mai josSau poate ma ajuta cineva
Am urmarit aceste discutii nu numai din curiozitate ci pentru ca sunt interesat si pentru multi ,probabil, va deveni inevitabil.Dupa cum decurg ,,ostilitatile '' multi vor avea de-a face cu aceste firme de recuperari.
Asa ca si eu am primit o carrte postala de la KSI ! Sunt nedumerit si nelinistit. Precizez ca sunt persoana juridica. In acest stadiu nu stiu concret despre ce fel de datorii ar fi vorba .Am doua banuieli :
1 Conform cu HG 977 si HG978 /2003 firma trebuie sa plateasca abonament radio.,TV ...(S-A ABROGAT SIGUR ART.3 ?de la ce data se aplica?)
2 Am ceva datorii la stat de 4 luni deci si cont bancar blocat(STATUL APELEAZA LA FIRME DE RECUPERARE?)
Daca cartea postala s-ar referi la cele doua banuieli cum ar trebui sa procedez?
Daca firma a dat o adeverinta de venit unui salariat si acesta nu mai lucreaza la firma si inregistreaza datorii poate fi indatorata firma cind in acea adeverinta nu s-a obligat cu nimic?
Am o noutate! Am scapat de penalizari si tot ce era de achitat.///doar pt ca am vb cu cine trebuia....am ajuns la departamentul de credite printr-o recomandare si binenteles ca daca pina ieri mi se spunea ca ..ne pare rau dar nu se poate face nimic...uite ca s-a putut, l-au scapat de penalizari si i-au redeschis abonamentul. Deci se poate , numai sa stii cu cine sa vb.
Buna ziua,
Am si eu o problema. In urma ramanerii fara serviciu, am ramas cu un debit restant la BCR, nemaiputand sa-mi platesc la timp ratele, nefiind rea vointa. Am primit amenintari telefonice din partea firmei de recuperare EOS KSI, pentru restituirea integrala a sumei de 5.677,60 ron, AMENINTARI TELEFONICE SI PRIN MESAJE, acum primesc o notificare din partea unei alte firme de recuperare creante CREDIT EXPRESS. Imi spun ca daca nu platesc intreaga suma, imi vor executa silit bunurile mobile si imobile. Eu nu detin niciun bun pe numele meu si vreau sa intreb ce imi pot executa sau ce pot sa patesc pana cand imi voi gasi un loc de munca sa-mi pot achita ratele?
Apropo, mai nou am primit o somatie si din partea unei alte firme, CREDIT EXPRESS, nu stiu cine sunt, dar nu inteleg cate firme de recuperare sunt in aceasta Romanie.
Va multumesc!
Bun aziua
horia33
Am avut un credit de consum la o banca din 1.10.2003, in valoare de 3500 Ron, si dupa atita ani EOS KSI m-au sunat azi acasa la ai mei, desi eu nu mai stau cu ... (vezi toată discuția)