M-au contactat recent cei de la [SOCIETATE RECUPERARE] in legatura cu un debit pe care il am la [FURNIZOR] din anul 2000. Debitul principal este de 134,84 RON, penalizarile sunt de 337,05RON, iar taxa de reziliere este de 1029,89 RON. :(
Din cate stiu, dupa trei ani se prescriu datoriile. ma insel?
Daca initiaza procedura judecatoreasca impotriva mea au sanse de castig?
Din 2000 nu am mai primit nimic de la [FURNIZOR].
Ce ma sfatuiti sa fac?
Nu raspunde amenintarilor din partea EOS KSI. Eu m-am gandit la altceva. Nu ar fi bine sa facem toti o asociatie, reprezentata de un avocat si sa-i dam in Judecfata pe cei de la EOS KSI?
Daca sunteti in aceasta situatie, sunteti amenintati de cei de la EOS KSI, VA ROG SA MA CONTACTATI SI SA REZOLVAM ACEASTA PROBLEMA DIN ROMANIA. Astept raspunsuri din partea tuturor pe adresa de mail : angelescua@gmail.com TREBUIE SA FACEM CEVA PENTRU NOI SI CU NEMERNICIA DIN ROMANIA .
Domnule draga, ati citit discutia pana in acest punct?
Situatiile in care se procedeaza ilegal sunt extrem de rare... ei sunt la limita legii, nu prea exista amenintari care sa incalce legea, la fel se intampla in toate tarile lumii in care actioneaza recuperatori...
Cu ce anume v-au amenintat? Ca nici nu stim daca e amenintare ilegala au ba...
Daca nu raspundeti e de regula mai rau, ei considera ca sunteti intimidat de modul cum au procedat si... cam pe buna dreptate! Asa incat, nu vad o solutie buna sa nu le raspundeti...
Solutia careia nu stiu cum sa-i faca fata e sa le raspundeti si chiar foarte documentat legal, asta le rastoarna putintel planurile...
Solicitari de acte, provenienta sumei, moduri de plata etc...
esti cumva a celor de la EOS de le pui atata parte? Poate esti una plina de bani. care cine stie cum i-ai facut si pe cine ai inselat. Omaneii vorbesc de ramanerea fara servici, nu ca sunt rau platnici. De ce nu vorbesti tu cu Guvernul sau sa-i angajezi la firma ta (ca sigur cred ca ai o firma si poate chiar de recuperare creante0 sa le dai un salariu sa-si poate intretine familia si sa-si achite si ratele? Nu sunt rauplatnici romanii. Numai ca nu se mai pot tine cu cheltuielile. Grija mare la ce scoti din gura, ca roate se intoarce.
Putina grija in exprimare domnule adrian32. Doamna avocat nu v-a atacat. Cititi-i cu atentie mesajul si o sa intelegeti. Un act de decenta din partea dumneavoastra ar fi sa va adresati cu doamna unei doamne. Mai ales cand aceasta va spune dumneavoastra domnule. Nu sunteti la piata si nimeni de aici nu este de vine pentru ca dumneavoastra aveti probleme. Asa intelegeti sa ne multumiti pentru munca de caritate pe care o facem in sprijinul celor ca dumneavoastra? Sunt foarte multi avocati aici care nu posteaza decat cand cineva se ofera sa le plateasca serviciile. Sunt altii ca noi, care raspund oricui, din bunavointa. Cred ca putina decenta macar puteti acorda unor astfel de oameni.
Bun aziua
horia33
Am avut un credit de consum la o banca din 1.10.2003, in valoare de 3500 Ron, si dupa atita ani EOS KSI m-au sunat azi acasa la ai mei, desi eu nu mai stau cu ... (vezi toată discuția)