M-au contactat recent cei de la [SOCIETATE RECUPERARE] in legatura cu un debit pe care il am la [FURNIZOR] din anul 2000. Debitul principal este de 134,84 RON, penalizarile sunt de 337,05RON, iar taxa de reziliere este de 1029,89 RON. :(
Din cate stiu, dupa trei ani se prescriu datoriile. ma insel?
Daca initiaza procedura judecatoreasca impotriva mea au sanse de castig?
Din 2000 nu am mai primit nimic de la [FURNIZOR].
Ce ma sfatuiti sa fac?
Daca factura este mai veche de 3 ani si daca nu v-au dat in judecata pana sa se implineasca termenul de 3 ani, atunci nu aveti de ce sa le platiti. Nu mai pot obtine obligarea dumneavoastra la plata printr-o cerere in instanta, acest drept al lor fiind prescris. Tocmai faptul ca va iarta de penalitati e semn clar ca este o creanta prescrisa.
va multumesc mult pentru amablititate si pentru promtitudinea cu care mi-ati raspuns.
sper sa nu am probleme. mi-ar fi de mare ajutor, dk atunci cand aveti putin timp, imi puteti recomanda de ce articole din legislatia in vigoare ma pot folosi in cazul in care cei de la eos ma ataca in instanta sau ma ameninta in vreun fel.
va doresc un weekend placut!
cu stima,
va multumesc si va rog sa ma luminati iute!
acum am ajuns aks si verificat mai clar. Situatia sta in felul urmator: abonamentul a fost facut in 2000, facturile neachitate au fost din 16.04 2005, 16.0 5. 2005 respectiv 16.06.2005.
la inceput m-a notificat orange( cred, nu mai tin minte)
apoi in 2006 , Star Collectin Agency ma instiinteaza Star Collectin Agency care a primit mandat din partea orange pt recup debite , luna urmat.convocare la conciliere, urmatoarea luna(oct 2006) notificare.
in 2007 intra in joc Eos ksi
Ce trebuie sa fac?
va multumesc anticipat pentru raspunsurile dvs de caream nevoie urgent!
cu stima,
Bun aziua
horia33
Am avut un credit de consum la o banca din 1.10.2003, in valoare de 3500 Ron, si dupa atita ani EOS KSI m-au sunat azi acasa la ai mei, desi eu nu mai stau cu ... (vezi toată discuția)