M-au contactat recent cei de la [SOCIETATE RECUPERARE] in legatura cu un debit pe care il am la [FURNIZOR] din anul 2000. Debitul principal este de 134,84 RON, penalizarile sunt de 337,05RON, iar taxa de reziliere este de 1029,89 RON. :(
Din cate stiu, dupa trei ani se prescriu datoriile. ma insel?
Daca initiaza procedura judecatoreasca impotriva mea au sanse de castig?
Din 2000 nu am mai primit nimic de la [FURNIZOR].
Ce ma sfatuiti sa fac?
Exact. O simpla notificare nu intrerupe prescriptia.
@ joann.joann. Daca n-ati facut cumva vreo plata partiala in interiorul termenului de 3 ani, atunci crenta este prescrisa si parerea mea e sa le spuneti ...SICTIR.
Iertati-ma dar nici nu mai stiu cum sa ma exprim pentru a-i face pe multi sa inteleaga ca aceste firme ...pescuiesc fraieri, care platesc de buna voie dupa ce dreptul la actiune al creditorului s-a prescris.
in anul 2005 am primit o notificare de la o firma inaintea eos ksi prin care ma anuntau ca figurez restanta cu 1100000lei
de la fostul connex.am platit notificare crezand ca poate am omis eu vreo factura.instintarea era emisa in mai 2005 si eu am primito in iunie 2005 fara confirmare de primire.in 2009 primesc notificare de la ksi ca figurez la ei cu 83lei penalitati intirzieli plata restanta diferenta din luna emiteri mai 2005 si plata a fost facuta in iunie 2005.acum au inceput cu amenintarile .si le-am raspuns de din iunie 2005 pana iunie 2009 nu au mai facut nici un fel de demers si mi-au raspuns telefonic ca trebuia sa mi le calculez singur si le-am spus ca nu sunt contabil .si tot la raspunsul lor am mai primit urmatoarea sugestie ca conform legilor in vigoare trebuia sa stiu ,si le-am raspuns ca nu am terminat dreptul dar din cate stiu si eu dupa 3 ani se prescrie dar nu sant sigur sau nu am inteles cuvantul prescris?as vrea si eu o sugetie daca am dreptate sau nu ca as dori sa rezolv cu ei pe cale amiabila nu sunt un procesoman dar nu vrea nici sa ma prosteasca discutia a durat mai mult cu amenintari asupra mastenitorilor ca vor fi afectati ca nu mai pot lua credite ca ma baga in baza de rau platnici si intrb fiul meu poate fi catalogat un rau platnic poate sa raspunda pentru o fapta pe care am comis-o eu
dap vad ca a deranjat ceea ce am scris da eu una as decreta Puscarie pentru infarctori sunt si cei care cred ca un bun luat nu mai trebuie returant ca de exemplu debite din diferite surse daca mai deranjez, atat de rau cum vad ca ceea ce am postat eu aici ma puteti da afara insa coloana vertebrala sa stiti ca imi va ramane
Stimate coleg, tin va precizez faptul ca, va aflati in eroare cu privire la faptul ca, precizati ca prin notificarea comunicata s-ar fi intrerupt termenul de prescriptie extinctiva, lucru total eronat ( a se vedea hotararile ICCSJ ).
Bun aziua
horia33
Am avut un credit de consum la o banca din 1.10.2003, in valoare de 3500 Ron, si dupa atita ani EOS KSI m-au sunat azi acasa la ai mei, desi eu nu mai stau cu ... (vezi toată discuția)