avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Probleme cu societatea de recuperare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Probleme cu societatea de recuperare

M-au contactat recent cei de la [SOCIETATE RECUPERARE] in legatura cu un debit pe care il am la [FURNIZOR] din anul 2000. Debitul principal este de 134,84 RON, penalizarile sunt de 337,05RON, iar taxa de reziliere este de 1029,89 RON. :(
Din cate stiu, dupa trei ani se prescriu datoriile. ma insel?
Daca initiaza procedura judecatoreasca impotriva mea au sanse de castig?
Din 2000 nu am mai primit nimic de la [FURNIZOR].
Ce ma sfatuiti sa fac?
Ultima modificare: Joi, 17 Martie 2011
ContSters20980, utilizator
elyy a scris:

dap vad ca a deranjat ceea ce am scris da eu una as decreta Puscarie pentru infarctori sunt si cei care cred ca un bun luat nu mai trebuie returant ca de exemplu debite din diferite surse daca mai deranjez, atat de rau cum vad ca ceea ce am postat eu aici ma puteti da afara insa coloana vertebrala sa stiti ca imi va ramane

Nu da voie CEDO.
Si poate ca are dreptate in aceasta privinta, ca si in altele, de altfel.
Nu faceti o confuzie majora.Banii sunt bani si nimeni nu iti poate lua capul daca nu ii poti restitui ( cel putin din punct de vedere legal)

avocat Claudiu Lascoschi
A mai fost cineva pe meleagurile noastre care ne inchidea pentru te-miri-ce i se parea lui... pana la urma l-am impuscat! =D>
Din pacate, dupa el ne-au ramas mentalitati de mici dictatori...

Legislatiile internationale nu ne permit sa modificam legile in sensul de a bate, omori sau inchide datornicii... caci spun ele ca a trecut Evul Mediu... si chiar momentele din instorie in care se pedepseau oamenii cu munca silnica...
De asemenea prescriptia nu am inventat-o noi, romanii... au fost si altii destepti in drepturile antice chiar... :D Prescriptia asta nu exista de ieri, de azi...
Dar daca doriti astfel de tratamente inumane in tara in care traiti, va spun ca din pacate mai sunt tari in care drepturile omului nu fac mai mult decat o ceapa degerata, in care viata si libertatea inseamna mai putin decat banii. Acolo mai e si munca silnica poate...
Acolo mai sunt si decrete date de un singur om, cine stie...

:offtopic: Pana acolo insa noi traim si ne supunem legislatiei romanesti si regulamentul de postare al acestui forum e in concordanta cu ea, nepermitand injurii, chiar indirecte, jigniri etc. la adresa unuia sau altuia dintre useri.
De asemenea, nu se scriu mesaje consecutive, daca aveti de adaugat ceva puteti edita mesajul publicat, in caz ca dupa el nu a raspuns nimeni.
Pentru aceste motive au fost sterse mesajele dv., pentru ca erau ironice, jignitoare si pe langa subiect.
Va rog sa recititi si sa respectati regulamentul de postare si, cat timp faceti acest lucru, mesajele dv. nu vor fi sterse. Nu sunteti singurul user care i-a condamnat pe datornici, doar ca unii au stiut sa o faca in limitele legii.
Va multumesc pentru intelegere.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Iunie 2009
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat
vad ca problema mea a luat alta forma eu am spus ca am avut o asa zizsa datorie la connex normal nu ar fi reziliat contractul mi-a aparut o datorie dupa un an dupa ce am reziliat ctr.la o firma de recuperatori am platit 2005 ca sa sting orice conflict dar ma deranjeaza ca dupa 4 ani vin si spun ca mai am penalitati la debit dat fiind ca fact a fost emisa in luna mai si eu am platit in iunie dar eu am platit in luna iunie deoarece atunci a sosit instintarea prin posta .nu mai am plicul si nu a fost ci confirmare de primire ce vina am eu ca ei au puso la posta inluna mai si a ajuns in iunie de ce dupa ce am platit in luna iunie nu mi-a mai trimis ca figurez la ei cu restanta din 2005 pana in 2009 nu au mai primit nimic si acum se desteptara ca figurez cu restanta
Urati-le multa sanatate si fericire, atat din partea mea, cat si a altor colegi avocati...
Apoi le aratati ca asteptati dovezile debitului prin posta, in caz ca el exista... Altfel, puteti incepe sa le cantati in telefon (si daca aveti vocea mea, sigur scapati de ei!).

Nu va mai stresati la telefoanele lor si incercati sa le tratati ca pe niste glume... chiar daca putintel nesarate!
multumesc pentru sfat si incurajare:)

Alte discuții în legătură

Bun aziua horia33 horia33 Am avut un credit de consum la o banca din 1.10.2003, in valoare de 3500 Ron, si dupa atita ani EOS KSI m-au sunat azi acasa la ai mei, desi eu nu mai stau cu ... (vezi toată discuția)
Recuperare debit de catre societate recuperari creante dfd dfd Buna ziua, in anul 2005 am contractat un credit pt care s-au platit 10 rate. nu am mai avut loc de munca si m-am imbolnavit si nu am mai putut plati. cei de la ... (vezi toată discuția)
Nelamurire- prescriptie ContSters98165 ContSters98165 buna ziua. in 2003 am facut un imprumut la banca pe numele meu insa banii i-a folosit prietenul meu. A platit o parte din ei pana la inceputul lui 2004 si ... (vezi toată discuția)