avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Probleme cu societatea de recuperare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Probleme cu societatea de recuperare

M-au contactat recent cei de la [SOCIETATE RECUPERARE] in legatura cu un debit pe care il am la [FURNIZOR] din anul 2000. Debitul principal este de 134,84 RON, penalizarile sunt de 337,05RON, iar taxa de reziliere este de 1029,89 RON. :(
Din cate stiu, dupa trei ani se prescriu datoriile. ma insel?
Daca initiaza procedura judecatoreasca impotriva mea au sanse de castig?
Din 2000 nu am mai primit nimic de la [FURNIZOR].
Ce ma sfatuiti sa fac?
Ultima modificare: Joi, 17 Martie 2011
ContSters20980, utilizator
Buna ziua!
Am si eu o mica problema cu EOS: am primit mai devreme un telefon in care mi-a spus o d-ra ca am o datorie la conex de 2400 ron pentru un contract din 1999 la care ultima plata sau ultima factura e din noiembrie 1999. Am spus ca nu-mi aduc aminte (si asa e) iar ea mi-a dat un nr. de fax la care sa fac o cerere pentru a-mi trimite contractul de atunci. ( eu m-am mutat de 10 ani de cand m-am casatorit si mi-am schimbat numele - nu stiu de unde au luat nr. meu )
Ce ma sfatuiti?
DANA.B a scris:

Buna ziua!
Am si eu o mica problema cu EOS: am primit mai devreme un telefon in care mi-a spus o d-ra ca am o datorie la conex de 2400 ron pentru un contract din 1999 la care ultima plata sau ultima factura e din noiembrie 1999. Am spus ca nu-mi aduc aminte (si asa e) iar ea mi-a dat un nr. de fax la care sa fac o cerere pentru a-mi trimite contractul de atunci. ( eu m-am mutat de 10 ani de cand m-am casatorit si mi-am schimbat numele - nu stiu de unde au luat nr. meu )
Ce ma sfatuiti?

In cazul dvs a operat termenul de prescriptie de 3 ani.
Inteleg ca in 1999 ati efectuat ultima plata.

avocat Claudiu Lascoschi
Va rog sa-mi raspundeti si mie la cererile din pagina precedenta scrise de mine!Va rog,!!!
Buna ziua,

Aceeasi rugaminte ca si floro am si eu. Am citit pe tot forumul dar nimeni nu a pus aceleasi intrebari ca si mine pentru a putea gasi raspunsul. :(( . Va multumesc pentru eventualele raspunsuri.

Cu stima,
Samira B.
Intre timp acum 2 ani mama a facut o rata la combina frigorifica(pe care a achitat-o) la un magazin ROmbiz care colabora cu Cetelemul.Dupa ce mama a inceput sa platesca normal,la vreo 2-3 luni i-a venit acasa un card Maestro de la Cetelem cu suma de 40 de mil,bani pe care i-a retras.A inceput sa vireze 700 de ron inapoi dar din cauza situatie execrabila in care se afla tara asta,firma la care lucra a facut restructurari si i-a dat in somaj pe ambii parinti.Astfel a intrat in incapacitate de plata.Acum mizez pe altceva,mama nu a semnat niciun contract cu privire la acesti bani de pe card de la Cetelem,deci pur si simplu i-a bagat pe gat ,dar stia ca trebuia sa ii dea inapoi.A dat o parte dar de 1 an si ceva nu a mai depus nimic.Acum primeste cartonase galbene si rosii de la EOS.Astazi a primit de la EOS o hartie ca o actioneaza in instanta daca nu plateste suma de 60 de mil,deci 20 de mil fiind penalizari.Un raspuns va rog!!!

Alte discuții în legătură

Bun aziua horia33 horia33 Am avut un credit de consum la o banca din 1.10.2003, in valoare de 3500 Ron, si dupa atita ani EOS KSI m-au sunat azi acasa la ai mei, desi eu nu mai stau cu ... (vezi toată discuția)
Recuperare debit de catre societate recuperari creante dfd dfd Buna ziua, in anul 2005 am contractat un credit pt care s-au platit 10 rate. nu am mai avut loc de munca si m-am imbolnavit si nu am mai putut plati. cei de la ... (vezi toată discuția)
Nelamurire- prescriptie ContSters98165 ContSters98165 buna ziua. in 2003 am facut un imprumut la banca pe numele meu insa banii i-a folosit prietenul meu. A platit o parte din ei pana la inceputul lui 2004 si ... (vezi toată discuția)