M-au contactat recent cei de la [SOCIETATE RECUPERARE] in legatura cu un debit pe care il am la [FURNIZOR] din anul 2000. Debitul principal este de 134,84 RON, penalizarile sunt de 337,05RON, iar taxa de reziliere este de 1029,89 RON. :(
Din cate stiu, dupa trei ani se prescriu datoriile. ma insel?
Daca initiaza procedura judecatoreasca impotriva mea au sanse de castig?
Din 2000 nu am mai primit nimic de la [FURNIZOR].
Ce ma sfatuiti sa fac?
Nu stiu exact situatia dvs dar puteti incerca la Protectia Consumatorului.
Ei se bazeaza pe faptul ca au o multime de avocati dvs nu aveti nici unul.
De ce nu infiintati Asociatia celor hartuiti de ...?
Asa o sa aveti si avocati.;)
acum ma2-3 ani am facut un imprumut la altex prin bcr ...am fost cu divortul cu probleme si n-am mai platit o perioada buna de timp dupa care m-am trezzit ca m-i s-a mutat dosarul de la bcr la eosksi... au inceput sa sune ca disperatii la mama acasa sa trimita somatii etc.dintr-un credit de 2000ron s-a ajuns intr-un an la un credit de 6000ron citand din soamtiile lor am sunat de cateva ori cerandule un cont in care sa chit pt ca la bcr imi spusesera contul care fusese deschis pt credit a fost inchis dar m-au invartiot trimitandu-ma bcr si tot asa. mi-a trecut si n-am mai platit recent am primit un sms pe mobil ca tb sa achit suma restanta in 24h,acasa la amam sunand o doamna spunandu-i mamei ca e de la un cabinet de avocatura desi al nr lasat de ea la mama suna la eosksi..am sunat la ei cerand un cont sau detalii o domnisoara mi-a zis ca dosarul a fost predat la bcr din 8 decembrie si mi-a dat un nr de referinta cu care sa ma duc la bcr .la bcr doamnele au ras de mine zicand ca ele n-au ce face cu acel nr de referinta tot cei dela eos putand sa ma-mi dea un nr de cont...desigur ca pe doamna respectiva care a sunat la mama n-o gasesc niciodata la acel nr...ce pot face?sa chit acea suma desi creditul e doar de 2000? sa-i las sa-mi streseze familia?
Consemnati suma la cec. Ii notificati intai, le spunetzi ca dv. stiati de suma de 2000 de lei, sa va trimita acte doveditoare pentru restul si, in masura in care va arata ca datorati penaslitati atat de mari, le veti achita.
Daca nu va rasound in termenul pe care il dati in notificare, spuneti ca veti considera ca datoria totala e de numai 2000 de lei, exact cat stiti dv. si considerati, astfel, inchis subiectul.
Vedeti ijn functie de raspuns mai departe.
Succes.
A! Vedeti intai sa nu fie prescris, ati spus 2-3 ani, depinde de cand, de la conjtractare credit, cat timp exact, aveti contrfactul etc.
Nu platesti nimic, trebuie sa fii fraier(a) sa platesti o datorie prescrisa de 11 ani.
Trimite-le o scrisoare prin care le soliciti imperativ sa inceteze orice comunicare cu tine, familia ta, vecini sau orice alte corespondente cu privire la pretinsa datorie.
Altfel ii dai in judecata pentru hartuire.
De fapt, ei asa cistiga. Prin telefoane de stres. Au si ei metodele lor.
Alberto Kurtyan
Bun aziua
horia33
Am avut un credit de consum la o banca din 1.10.2003, in valoare de 3500 Ron, si dupa atita ani EOS KSI m-au sunat azi acasa la ai mei, desi eu nu mai stau cu ... (vezi toată discuția)