numele meu este amalia si am nevoie de o lamurire cu privire la cazuri de corupere de minori. un ex: cand este vorba de corupere de minori?daca fata are 17 si un copil iar tatal este major...fata nu vrea sa il denunte si nici sa isi asume raspunderea pt copil...este vorba de corupere de minori?multumesc
Hai, mai, Claudiu, tu te iei dupa el? Cum adica nicio dovada?
Pai, in primul rand, se poate face o expertiza care sa spuna ca deflorarea dateaza de ani buni, ceea ce duce la ideea ca e adevarata sustinerea fetei xca a facut sex pe la 14 ani...
Apoi, avem sustinerile fetei, ea fiind victima, asta e o alta proba...
Mai vin doua colege de clasa care i-au vazut de mana in parc si gata condamnarea!
Ce dumnezeu, chiar asa, zice omu' ca "nu e probe" si noi credem ca "nu e"?
Probele sunt pe corpul fetei si, la varsta aia, nu prea avea cum sa nu spuna niciunei prietene, cuiva... Ddeci astea se gasesc...
Daca vrea sa-l plimbe pe la politie, il poate plimba... Daca faci penal, vezi de prescriptie ceva... nu de probe, ca sunt.
Eu tare i-as lua la intrebari pe parintii celui de 16 ani, nu pe el... Desi, se presupune ca ar avea discernamant, dar are, totusi, 16 ani...
Problema mea e ca: ai un adolescent de 16 ani, evident ca el face sex, ca doar n-o face serenade sub balcoane... tu ce l-ai invatat despre asta?
Ca sa nu mai spun de conceptia aia cretinoida cu: mai bine un baiat, ca fata poate-ti vine cu burta la gura... si daca baiatul vine cu fata cu burta la gura??
E jenant, educatie nimic, dar urla toti ca tanara generatie e asa si pe dincolo... ei bine, tanara generatie nu mai stie ce e cu ea, asta e! Si le sarim in cap adolescentilor ca si-au pierdut ratiunea in fata unor sani de 14 ani... :thumbdown:
Corupere de minori?
amein
Stimati avocati,as dori sa imi comunicati parerea dumneavoastra in legatura cu urmatoarea situatie: unu baiat de 19 ani e impreuna cu o fata in varsta de 15 ... (vezi toată discuția)