Buna ziua,am si eu o intrabare,eu am 34 de ani,si am cunoscut o fata care are 15 ani jumatate,ne-am intalnit si am intretinut relatii sexuale,precizez ca ea a fost de acord,suntem din orase diferite,ea m-a chemat le ea in oras,a fost de acord sa intretinem relatii sexuale,acum a 2 intrebari,...1 ce as putea pati eu ca am intretinut relatzii sexuale cu o minora de 15 ani si jumatate? 2 daca ea s-ar duce la politie sau un apropiat de-al ei,mama,tata,frate,sora ,vecina,si m-ar acuza de relatzii sexuale cu o minora ,si sa spunem ca cineva o influenteaza sa depuna marturie ca am fortato,mentionez ca am fost de acord amandoi,va multumesc anticipat, imi cer scuze pt greseli-le ordografice.
Daca are 15 ani si jumatate nu exista nicio infractiune conform celor decalarate de dvs.
multumesc foarte mult domnule avocat,m-ati linistit,dar daca ea se supara pe mine si se duce la politie sa zica ca am abuzat de ea?,dumneavoastra ce sfat imi dati,risc ceva daca ma mai intalnesc cu ea?noi ne iubim "dupa spusele ei" multumesc anticipat
Numai dupa spusele ei, se pare...
Dupa actiunile dv., nu prea va iubiti... are sub jumatate din varsta dv.!!
In privinta plangerii, depinde ce declara, ce dovezi are, ce discutii ati purtat, ce promisiuni ati facut... Nu am de unde sti... un act sexual nu ajunge, depinde cum s-a ajuns la el...
Oricum, are 19 ani mai putin!!! E un copil, ce consimtamant?
multumesc de raspuns doamna avocat,dar o iubire stiu ca nu are varsta,dupa spusele dumneavoastra ma condamnati,eu nu am cerut parerea dumneavoastra ,eu am pus niste intrebari,asta asteptam niste raspunsuri,nu sa ma judecati dumneavoastra,sunt multe cupluri cu diferenta de varsta mult mai mare,eu am pus o intrebare simpla,ce riscuri imi asum eu facan sex cu o minora de 15 ani si jumatate,mentionez faptul ca nu i-am promis nimic si nici nu am obligato in vrun fel sau sa-i dau bani,va multumesc anticipat