marianiordache74 a scris:
Domnule Dorians,
Nu e asa simplu sa schimbi avocati.Eu deja am platit avocatii pentru tot ce inseamna treaba cu Politie si daca nu se opreste aici si partea cu procuratura.
Normal ca e usor sa-i schimbi dar toti avocatii sunteti FFFF optimisti pana sa luati cazul, luati banii si pe urma incepeti sa vedeti ca treaba nu e chiar roza.
Acum astept sa vedem cum iese contraexpertiza si pe urma in functie de rezultat vad ce voi face.
Ideea este ca se pare ca trebuie sa iau un avocat nu bun ci foarte bun si cu relatii caci se pare numai asa se rezolva treburile in tara asta.
Multumesc pentru mail
Marian
1. treaba "cu politia" e cam aceeasi ca treba cu "procuratura" si in general onorariul se percepe pe toata faza de UP (adica politie + parchet). Inteleg ca ati platit o suma de bani...insa in cazul in care apararea nu este corespunzatoare (si aici nu are rost sa dezvolt) probabil o sa primiti o restituire a onorariului. Aaaa si avocatii sunt asigurati de malpraxis
2. Rugamintea mea este sa nu bagati TOTI avocatii in aceeasi oala (si de princiu un grup de oameni) din cauza faptului ca unul (sau poate mai multi) dintre ei fa dezamagit sau pacalit intr-un fel sau altul.