avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sunt pe cale sa ma aleg cu puscarie nevinovat - ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sunt pe cale sa ma aleg cu puscarie nevinovat - vatamare corporala zic actele individului

Stimati cititori,

Sunt interesat daca cineva ma poate ajuta cu informatii legate pentru prescriere in cazul vatamarii corporale
Sunt anchetat de 3 ani de catre Politie prin faptul ca am prins un derbedeu cand imi fura capacele de la masina si mi-a vandalizat-o.acest derbedeu se pare ca este dintr-o familie cu bani si dupa ce l-am predat la Politie sa prezentat dupa vreo 5 zile la procuratura spunand ca un autor necunoscut (desi stia exact cine sunt caci eu l-am dus si predat la Politie unde am fost legitimati amandoi) ia rupt maxilarul.Pana aici nimic suspect, baiatul a venit cu 27 zile, ruptura de mandibula.Dupa ceva timp a mai venit cu inca 60 zile fapt ce ma speriat si am angajat 2 avocati.Iar a venit cu o hartie din care a reiesit ca nu mai poate manca bine si deci astia m-au bagat la slutire.Binenteles ca am facut contestatie, am ajuns la Mina Minovici, am platit multi euro ca un expert parte sa ma reprezinte.Dosarul e inca acolo, se pare ca baiatul a avut diagnosticul fara vreo radiografie, doar la pipaire (Romania noastra-Constanta mai exact).Acum astept raspunsul fiind asigurat de Doctorul -Expert Parte angajat de mine ca sigur ii va scadea zilele medicale.
Intrebarea mea este daca cineva a trecut sau a auzit pe altcineva sa treaca prin asa ceva.Eu sunt un tip care nu a avut de-a face cu politia si as vrea sa stiu cum sa imi ghidez avocatii mai ales ca mi se pare ca ei doresc sa ajungem la judecata ca sa imi creasca tariful.I-am platit acum pentru faza cu Politia si urmeaza sa renegociem daca se ajunge la judecata.
Pot sa mai fac ceva sa aman cat se poate de mult?
Ce as mai putea face ca sa il fac pe acest individ sa "oboseasca" ?
Stiti ce e de ras, pentru furt si vandalism nu se face nimic in dosar(acum dosarele s-au cumulat), am 5 martori el neavand niciunul si mai ales ca a schimbat sectia de cateva ori, contestand politistii care ne ancheteaza
V-as fi foarte recunoscator daca cineva mi-ar recomanda si un avocat bun din Constanta pe penal.
Daca cineva are vreo informatie va rog sa-mi scrieti aici sau pe adresa de mail iordache_marian@yahoo.com

Multumesc in avans!
marianiordache74 a scris:

Domnule Avocat,

Concluziile sunt a comisiei iar eu am fot anuntat de expertul parte (doctorul legist platit de mine)
Concluzia finala este ingrijiri finale 40-45 zile

Va rog frumos sa-mi spuneti daca acum va trebuii ca eu sa fac o noua cerere sa schimbe din nou incadrarea de la art 182 c.pen sau o sa o faca Politia automat cand va primi raspunsul oficial de la IML

Va multumesc inca o data pentru ajutor si va doresc un Craciun Fericit!

Cu respect,
Marian Iordache

Acesta era lucrul care nu il intelegeam, daca concluzia era a comisiei sau a medicului legist al dvs.
Incadrarea juridica se va schimba de organul judiciar in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale.
Nu va veti incadra pe art. 182 c. pen.

Craciun Fericit!

avocat Claudiu Lascoschi
Domnule avocat ,

Ma intereseaza si pe mine cum anume sa ma impac in cazul unei vatamari corporale?
Are 40-45 zile medicale .L-am prins cand fura si mai ales imi vandaliza masina.
El a depus plangere cu autor necunoscut dupa 1 luna la parchet desi eu l-am predat Politiei.
Acum sa dispus ca pentru el incepe neinceperea urmaririi penale iar pentru mine ca sunt acuzat de vatamare corporala art 181 alin. 1 C.p.p
Sunt un om cu familie si o pozitie sociala si nu vreau sa ma tarasc in astfel de mizerii, am incercat sa ma impac , dar se pare ca omul e nebun....chiar crede ca e nevinovat acum si mai ales din cauza avocatului care il zapaceste crede ca va castiga o gramada de bani.

Va rog sa ma sfatuiti cum sa bordez problema si daca a-ti mai zuit astfel de cazuri cat sa platit pana la urma.

Am citit foarte mult pe net, m-am informat si am vazut ca puscarie nu voi face dar se pare ca am sanse sa ma aleg cu cazier asta aducand si vinovatia (daca pierd) si ma gandesc sa vand tot ca sa il las cu gura umflata sa vad de unde plateste el avocatul ala smecher.....caci se pare ca stie ce proprietati am ...de asta insista

Multumesc anticipat pentru raspunsuri

Domnule Avocat Caludiu Lascoschi,

Revin dupa o perioada "de tacere" si va spun ca traim in tara lu papura
Individul si-a luat unul dintre cei mai buni avocati din C-ta, fost sef la PARCHET si se pare ca desi avem un stat de drept pe hartie faptic este cu totul altceva
A ajuns un fost procuror (actualmente avocatul celeilalte parti) la nervi sa spuna ca procuru de caz nu a dat bine verdictul si ca o sa rezolve asta.
Ei bine de ce??
Caci procuroru de caz a dar NUP in cazul unei noi plangeri si anume de lipsire libertate.
Rad si plang in acelasi timp ca am nenorocul sa stau intr-o tara ca Romania unde mafia face ce vrea

Sa trec la subiect...

Am ajuns la proces. tot sa sters impotriva lui...vandalism...furt....desi existau probe 3 masini/ 5 martori si inclusiv marturia lui care ulterios a schimbat-o si a ramas decat vatamare corporala impotriva mea cu 2 martori care in locul unde se aflau (erau dupa colt in alergare neputand vedea caci la spate nu aveau ochi).

Am schimbat si avocatul...alti bani dar tot nimic.

Ca sa nu mai spun ca un martor este SEFUL BAROULUI DE AVOCATI...cica era la sprit cu tasu si la vazut pe fisu umflat ...la condus la spital in calitate de avocat....dar sa hotarat sa ramana martor (caci e mai credibil si mai folositor la proces,nu?)

Va intreb,......ce sa mai fac.....cum sa ma lupt cu un sistem bonlav??

Credeti ca poate lua multi bani ??Eu i-am oferit 100 milioane dar a spus ca o sa-mi ia casa....credeti ca e posibil??Imi vand tot daca e posibil sa vad ce naiba mai ia.

O zi buna si mersi in avans pentru raspuns

Este recomandabil sa aveti grija deoarece in astfel de dosare se pot intampla multe.
Depinde foarte mult si care sunt probele.
Procurorii pot inluienta un caz dar in general instantele indreapta lucrurile insa pe baza de probe.
Trebuie ca avocatul dvs. sa aiba o atitudine foarte ofensiva...
sunt intro situatie asemanatoare cu privita la justitia romana, nu sunt avocat dar eu as zice sa incercarti sa minimizati cat de mult partea penala, poate sa recunoasteti ca l-ati lovit, sa ziceti ca regretati, ca a fost un act de furie de moment, orice ca sa scapati de cazier, cu mica reforma in justie pedepesele sunt cu 1/3 mai blande daca recunoasteti poate primiti o amenda penala, o condamnare ar fi mai grea..si avand in vedere relatiile...tot ce e posibil, iar pe partea civila sa nu aveti nimic pe numele dumneavoastra, sa vedem apoi ce executa silit.

Nu stiu daca pot pune sechestru dar zicetile ca vindeti tot, si ca nu o sa aiba ce sa execute silit, poate vor fi my deschisi spre o intelegere.
Ultima modificare: Marți, 10 Ianuarie 2012
spike00spiegel, utilizator

Alte discuții în legătură

Contestare cml si expertiza constantin_nicu_cl constantin_nicu_cl Prin decizia I.C.C.J nr 1952/22.03.2005 am fost condamnaat definitiv pentru savarsirea infractiunii de cercetare abuziva.La dosar a fost depus un certificat ... (vezi toată discuția)
Executare silita ContSters171401 ContSters171401 Stimati Cititori, V-am mai scris aici pe forum si informatiile dumneavoastra m-au ajutat. Revin acum cu un nou subiect. De ce ma intereseaza acest ... (vezi toată discuția)
Consecinte accident pe trecerea de pietoni cu victima giugiuc giugiuc Buna ziua,as dori si eu sa primesc niste lamuriri in legatura cu urmatoarea situatie:la data de 26.04.2010 sotul meu a fost implicat intr-un eveniment rutier ... (vezi toată discuția)