avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sunt pe cale sa ma aleg cu puscarie nevinovat - ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sunt pe cale sa ma aleg cu puscarie nevinovat - vatamare corporala zic actele individului

Stimati cititori,

Sunt interesat daca cineva ma poate ajuta cu informatii legate pentru prescriere in cazul vatamarii corporale
Sunt anchetat de 3 ani de catre Politie prin faptul ca am prins un derbedeu cand imi fura capacele de la masina si mi-a vandalizat-o.acest derbedeu se pare ca este dintr-o familie cu bani si dupa ce l-am predat la Politie sa prezentat dupa vreo 5 zile la procuratura spunand ca un autor necunoscut (desi stia exact cine sunt caci eu l-am dus si predat la Politie unde am fost legitimati amandoi) ia rupt maxilarul.Pana aici nimic suspect, baiatul a venit cu 27 zile, ruptura de mandibula.Dupa ceva timp a mai venit cu inca 60 zile fapt ce ma speriat si am angajat 2 avocati.Iar a venit cu o hartie din care a reiesit ca nu mai poate manca bine si deci astia m-au bagat la slutire.Binenteles ca am facut contestatie, am ajuns la Mina Minovici, am platit multi euro ca un expert parte sa ma reprezinte.Dosarul e inca acolo, se pare ca baiatul a avut diagnosticul fara vreo radiografie, doar la pipaire (Romania noastra-Constanta mai exact).Acum astept raspunsul fiind asigurat de Doctorul -Expert Parte angajat de mine ca sigur ii va scadea zilele medicale.
Intrebarea mea este daca cineva a trecut sau a auzit pe altcineva sa treaca prin asa ceva.Eu sunt un tip care nu a avut de-a face cu politia si as vrea sa stiu cum sa imi ghidez avocatii mai ales ca mi se pare ca ei doresc sa ajungem la judecata ca sa imi creasca tariful.I-am platit acum pentru faza cu Politia si urmeaza sa renegociem daca se ajunge la judecata.
Pot sa mai fac ceva sa aman cat se poate de mult?
Ce as mai putea face ca sa il fac pe acest individ sa "oboseasca" ?
Stiti ce e de ras, pentru furt si vandalism nu se face nimic in dosar(acum dosarele s-au cumulat), am 5 martori el neavand niciunul si mai ales ca a schimbat sectia de cateva ori, contestand politistii care ne ancheteaza
V-as fi foarte recunoscator daca cineva mi-ar recomanda si un avocat bun din Constanta pe penal.
Daca cineva are vreo informatie va rog sa-mi scrieti aici sau pe adresa de mail iordache_marian@yahoo.com

Multumesc in avans!
Eu nu inteleg o chestie: S-a dovedit ca dumneavoastra ati fost agresorul? cel care l-a vatamat pe individ?? Cum sa ceri pagube daca inca nu se stie cine e agresorul? Daca nu am fost prea atent la postari, imi cer scuze..dar asa am inteles, ca dumneavoastra sustineti ca nu l-ati agresat si nici nu s-a dovedit cine, are doar acel certificat medico-legal, dar nu si dovada ca dvs. l-ati lovit, nu?? Oricum, urmarind cazul expus, mi-am intarit parerea negativa fata de justitia din Romania..imi e pur si simplu greata, plus ca a ajuns sa se discute de catre unii mai mult de onorariile avocatilor, mdea..banii astia.
Stimate domn,

Va spun pe scurt
Am prins un individ care mi-a vandalizat masina, au venit parintii lui,nu am acceptat banii, l-am dat pe mana Politiei iar peste cateva luni ma chemat Politia pe motiv ca individul depusese la Parchet o Plangere impotriva unui autor necunoscut (desi eu l-am dus la Politie si automat imi stia numele, adresa...etc) , autor necunoscut ce sa dovedit a fi EU
A inceput sa-si ia medicale....si iar medicale ajungand la 78 zile.Atunci m-am speriat, am angajat un avocat , am ajuns la Mina Minovici si sa ajuns la 35-40 zile
Nu stiu ce vrea individul asta caci lui i sa dat NUP pentru vandalism desi in prima instanta a declarat ca mi-a zgariat masina ulterior nemaispunand asa ceva.
Azi mi-a spus ca vrea 1 miliard pagube morale+80 milioane daune materiale.
Azi iar sa contrazis in declaratii si desi eu nu sunt avocat a fost evident ca vrea sa ma bage la puscarie inventand pana si chestii ca l-am maltratat cu tigara aprinsa pe fata eu nefiind fumator
Cel mai rau este ca am 2 copii minori si ca tensiunea asta apasa si familia mea.
Va dati seama ca o sa incerc sa fac tot posibilul sa demonstrez nevinovatia si sper ca judecatorul sa tina cont de declaratia dansului " inainte de eveniment m-am lovit la gura, dandu-mi sangele" si sa-si dea seama ca e o facatura impotriva mea si asta numai ca eu nu am vrut sa ma impac in prima faza.

Stimati cititori....va rog insistent daca cunoasteti un anume ..................................si vreti sa ma ajutati (sunt nevinovat) sa nu ezitati sa-mi dati orce informatie ce m-ar putea ajuta.
Tot prin intermediul dumneavoastra am aflat ca individul a fost exmatriculat de la liceul Pedagogic din Constanta pe motiv ca era baut.
Va rog sa-mi scrieti pe adresa personala iordache_marian@yahoo.com daca nu doriti sa ramana aici.

Va multumesc in avans si va spun cu tarie ca niciodata nu voi mai incerca sa fiu un om civic caci dreptatea nu poate inca fi facuta in Romania si tot oamenii necinstiti reusesc in Romania.

In final va spun ca nu sunt un derbedeu, ba din contra, masterat facut in Romania si in Austria si ca as aprecia orce sugestie venita de la dumneavoastra

Cu respect,
Marian Iordache
Ultima modificare: Vineri, 27 Ianuarie 2012
Gabriela Mihai, Avocat
Stimati cititori,

Revin cu update la cazul meu sa va uimiti si dumneavoastra de cum este justitia in Romania.

A ajuns procesul la jumatate ...el sustine in continuare ca eu l-am batut, toti martorii cu exceptia unui declara ca nu l-am atins, un prieten de-al lui declara ca l-am batut desi el se afla in alergare, fiind cu spatele si undeva dupa un colt cand eu l-am prins pe acest individ lucru declarat de mine si de inca alti 2 martori deci practic nu avea cum sa vada.
Mai nou...dupa ce mi se daduse NUP la prchet pentru LIPSIRE DE LIBERTATE acum sa facut contestatie de avocatul lui si sa acceptat deci se intoarce dosarul inapoi fiind acuzat si de lipsire de libertate pe motiv ca l-am tinut de guler pana la venirea Politiei (eu chemand Politia)
Contestatia mea ca a vandalizat masina si furt nu a fost acceptata desi chiar el a recunoscut faptele in prima lui declaratie ulterior spunand ca a fost constrans de Politie sa recunoasca desi in camera cand a dat declaratia era si mama lui.

Credeti ca exista posibilitatea sa cer "o expertiza tehnica" unde sa se arate ca eu nu puteam sa-i rup maxilarul stand dintr-o lovitura din spate eu fiind dreptaci?Cum se numeste aceasta expertiza si de cine este facuta??De cei de la Criminalistica sau de Mina Minovici??
Pe ce motiv sa cer stramutarea procesului la Bucuresti??La Constanta fostul avocat al lui este seful baroului Constanta pe nume [ ] iar acum o fosta sefa la procuratura pe nume [ ] care inca vorbeste cu procurorii ca si cum ar fi subalternii dansei.

Ce vrea individul??Vrea 1 miliar asta vrea.

Editare moderator legally_aid. Motiv editare: mesajul contine numele unor persoane fizice.

Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Iunie 2012
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
Domnule avocat,

Revin cu legatura la cazul meu
Va vine sa credeti sau nu am ajuns acum sa fiu acuzat si de lipsire de libertate.Sa facut contestatie la NUP de avocatul adversarului sa-i spun asa si instanta a trimis inapoi la procuratura cazul.De ce??Ca din cand in cand l-am tinut pana la venirea politiei pe individul care mi-a furat capacele si a zgariat masina.Pentru asta....doar nu vroiau sa-l invit si la o cafea??

Ce vreau sa va intreb??

Cum si pe ce motive as putea sa schimb procesul la Bucuresti??
De ce?/E simplu:
Avocatul individului un fost sef la procuratura cu sotul tot fost sef la procuratura
Parintii individului traducatori la parchet cu relatii peste tot

Deja ma gandesc ca usor se poate sa ajung in puscarie si credeti-ma ca am facut tot posibilul sa arat ca nu eu sunt vinovatul, ba mai mult de atat, el chiar la judecata a venit in premiera cu o poveste unde spune ca a avut o altercatie cu niste indivizi, ca urmare fiind sangerarea din gura.

Multumesc frumos in avans pentru raspuns!

Cu respect,
Marian Iordache
Buna seara Domnule Marian Iordache , e clar ca cineva il invata si il impinge de la spate ce si cum sa declare , nu stiu ce sfaturi sa va dau , pentru ca acest caz al meu care l-am avut difera din mai multe unghiuri , acel baiat l-am batut eu ( recunosc acest lucru chiar daca imi pare rau,dar nu m-am putut stapanii ) , acel baiat nu avea aceste relatii , acest baiat nu vroia bani de la mine , vroia ca si in cazul dumneavoastra ca eu sa stau la "racoare" o perioada de timp, desigur cand vrei sa , sapi groapa altuia cazi singur in ea , individul care nici el nu prea era cumintel a facut o prostie si a ajuns el pe arest , apoi in penitenciar , ceea ce l-a facut sa isi retraga plangerea vazand ca trebuie mai mult sa isi vada de cazul lui . Ce va pot spune ? Sa ramaneti calm , chiar daca nu prea e cu putinta , sa sperati la mai bine , poate sa va ganditi la niste rude / prieteni noi / prieteni vechi , care v-ar putea ajuta cu o vorba , un sfat sau chiar prin fapte, ganditi-va ca aveti 2 copii de crescut trebuie sa stabiliti ce si cum sa faceti cu sotia,cum ar fii mai bine, ce ar fii mai bine si aici si consultatia unui avocat ( sper ca va dati seama la ce ma refer ) si inca ceva sa nu uitati un lucru Dumnezeu nu doarme si eu cred ca o sa va ajute si ca va rasari soarele si pe "strada" dumneavoastra.

Alte discuții în legătură

Contestare cml si expertiza constantin_nicu_cl constantin_nicu_cl Prin decizia I.C.C.J nr 1952/22.03.2005 am fost condamnaat definitiv pentru savarsirea infractiunii de cercetare abuziva.La dosar a fost depus un certificat ... (vezi toată discuția)
Executare silita ContSters171401 ContSters171401 Stimati Cititori, V-am mai scris aici pe forum si informatiile dumneavoastra m-au ajutat. Revin acum cu un nou subiect. De ce ma intereseaza acest ... (vezi toată discuția)
Consecinte accident pe trecerea de pietoni cu victima giugiuc giugiuc Buna ziua,as dori si eu sa primesc niste lamuriri in legatura cu urmatoarea situatie:la data de 26.04.2010 sotul meu a fost implicat intr-un eveniment rutier ... (vezi toată discuția)