Sunt interesat daca cineva ma poate ajuta cu informatii legate pentru prescriere in cazul vatamarii corporale
Sunt anchetat de 3 ani de catre Politie prin faptul ca am prins un derbedeu cand imi fura capacele de la masina si mi-a vandalizat-o.acest derbedeu se pare ca este dintr-o familie cu bani si dupa ce l-am predat la Politie sa prezentat dupa vreo 5 zile la procuratura spunand ca un autor necunoscut (desi stia exact cine sunt caci eu l-am dus si predat la Politie unde am fost legitimati amandoi) ia rupt maxilarul.Pana aici nimic suspect, baiatul a venit cu 27 zile, ruptura de mandibula.Dupa ceva timp a mai venit cu inca 60 zile fapt ce ma speriat si am angajat 2 avocati.Iar a venit cu o hartie din care a reiesit ca nu mai poate manca bine si deci astia m-au bagat la slutire.Binenteles ca am facut contestatie, am ajuns la Mina Minovici, am platit multi euro ca un expert parte sa ma reprezinte.Dosarul e inca acolo, se pare ca baiatul a avut diagnosticul fara vreo radiografie, doar la pipaire (Romania noastra-Constanta mai exact).Acum astept raspunsul fiind asigurat de Doctorul -Expert Parte angajat de mine ca sigur ii va scadea zilele medicale.
Intrebarea mea este daca cineva a trecut sau a auzit pe altcineva sa treaca prin asa ceva.Eu sunt un tip care nu a avut de-a face cu politia si as vrea sa stiu cum sa imi ghidez avocatii mai ales ca mi se pare ca ei doresc sa ajungem la judecata ca sa imi creasca tariful.I-am platit acum pentru faza cu Politia si urmeaza sa renegociem daca se ajunge la judecata.
Pot sa mai fac ceva sa aman cat se poate de mult?
Ce as mai putea face ca sa il fac pe acest individ sa "oboseasca" ?
Stiti ce e de ras, pentru furt si vandalism nu se face nimic in dosar(acum dosarele s-au cumulat), am 5 martori el neavand niciunul si mai ales ca a schimbat sectia de cateva ori, contestand politistii care ne ancheteaza
V-as fi foarte recunoscator daca cineva mi-ar recomanda si un avocat bun din Constanta pe penal.
Daca cineva are vreo informatie va rog sa-mi scrieti aici sau pe adresa de mail iordache_marian@yahoo.com
Contansta este un oras condus de mafie...asta simt acum si nu sunt subiectiv cand spun asta dar vad cum un fost sef la procuratura ctualmente avocatul taberei adverse incearca in instanta sa intimideze procurorul si judecatorul.
De aceea am schimbat tactica si am angajat un avocat tanar care vrea cariera si inca nu ii este frica sa se lupte cu adversarul.
Cred asta caci contractul este de asa natura si va lua bani de la mine numai daca sunt achitat (fie prin impacare fie prin judecata)
Imi doresc ca lumea sa inceapa sa inteleaga ca nu mai merg smecheriile si nu imi este frica de cazier ...daca ar fi sa se ajunga la asa ceva caci nu ma afecteaza avand un job liberal.
Cat despre ce ar putea castiga de la mine....nimic...deja am pregatit toate actele de vanzare asa ca dacanu ne intelegem raman pagubiti si datori ca de la mine nu o sa ia nimic
O zi buna si va rog sa nu ezitati sa imi sugerati orce a-ti auzit in cazuri similare ca poate mi-ar fi de ajutor
Cred ca ati procedat corect , chiar inteligent , daca si avocatul este iscusit , desi intotdeauna cred ca un avocat din alta localitate , cat mai indepartata , in astfel de situatii este mai indicat.
In general intre fostii colegi exista relatii de prietenie sau de mai noua sau mai veche "reciprocitate" , iar daca unul , devenit intre timp avocat , i-o fi fost sef anterior sau este prieten cu seful acestuia , celui in functie ii este foarte greu sa isi faca meseria.
Dar si situatiile de acest gen sunt valabile cand nu exista constiinta profesionala sau cand exista diferite tipuri de "aservire".
Buna seara din nou domnule Marian Iordache , tin sa mentionez ca sunt oarecum alaturi de dmv. pentru ca am fost cam in aceeasi situatie si v-am mai spus. Cu 40 - 45 de zile de ingrijiri medicale nu are ce sa va faca ,el trebuie sa dovedeasca ce si cum va cere, poate sa va ceara si 1 miliard , dar trebuie sa dovedeasca in fata Doamnei/Domnului Presedinte , de ce cere atatia bani si pe ce ! Este bun daca ati pregatit acele acte de vanzare,dar nu va grabiti , luati lucrurile cu calm si la rece , pe mine avocata mea m-a pus sa aduc caracterizari , de la administratorul blocului ( precum ca nu sunt scandalagiu , ca nu dau muzica la maxim,ca nu-mi deranjez vecini , etc .) , de la liceeu ( pentru ca atunci eram inca la liceu, caracterizare de la doamna Directoare precum ca sunt un baiat care nu chiulesc,ma inteleg bine cu profesorii si cu elevii , am rezultate bune la scoala, etc. ) , de la biserica ( precum ca sunt credincios si ca merg la biserica ... ) , toate aceste lucruri au ridicat imaginea mea, ca si cum as fii gresit si eu o singura data si nimic mai mult . Stima si mai astept mesajele dmv .
A inceput "joaca"
Mi-am luat un nou avocat
De data asta unul relativ tanar.Bani ok si numai daca castiga ii voi da ceva bani..."onorariu de succes"
El crede in mine si asta e bine.Sper sa iasa bine pana la urma
Maine am a doua infatisare.
Cel ce ma invinuieste vrea 1 miliar pagube materiale pe motiv ca a stat in casa de craciun si revelion si alte motive de acest gen.
De declarat a declarat ca sa lovit inainte sa se intanleasca cu mine dar ca eu l-am batut dupa aia si de aia a avut fractura.
Sper sa iasa bine mai ales ca declaratia lui a parut ciudata si se contrazicea singur si mai mult de atat sa inspirat din filme....ca l-as fi torturat cu tigara (eu nu fumez si nu am fumat)...ca l-am torturat psihic....etc