Thunder42 a scris:
Vedeti dumneavoastra cum adevarul supara in mod obisnuit cred ca sunt multi afectati de aceste ,,suparari".Persoanl consider ca nu trebuieste sa ne temem si sa suparam intotdeauna cu asemenea aprecieri
E clar ca ceva va suparat dar nu stim ce? Sistemul ne supara pe toti insa daca ne certam si noi intre noi oare rezolvam ceva? Se tot fac plangeri la Cedo, si din ele rezulta ca avem toate motivele sa ne plangem de judecatori, de procurori de legi..asta sa zicem ca e un lucru care in timp va obliga sistemul sa faca schimbari spre binele societatii si sa se faca in sfarsit respectate drepturile omului, dar este oare suficient?
Daca aruncam toti cu noroi in judecatori, pe forum-uri prin diferite afirmatii nu cred ca schimbam ceva, poate ne descarcam si facem auzite nedreptatile noastre pe care unii(cei care le citesc) le considera subiective, dau "pagina" si merg mai departe!
Din pacate tara in care traim nu are nici o legatura cu democratia pentru ca suntem inca condusi de idei, principii, solutii comuniste!!
Ca am intrat in UE, e un lucru voit de celelalte tari membre pentru a ne putea "folosi" resursele, dar nu pe merit..adica mai e mult pana departe, o tara civilizata in care oamenii sa fie condusi de principii si nu de gustul banului..
Ajung sa cred ca singura noastra solutie, a celor care nu suportam sistemul asta este de a pleca pur si simplu!
Adio Romania, adio coruptie, adio sclavi ai banului, adio "branza buna, in burduf de caine"!!!