AVLIL a scris:
Oricum, ati inceput sa ne rugati pentru un sfat si, pentru ca nu v-a placut, ne injurati si ne spuneti incapabili! Sa va fie rusine!
Ba pardon. Nu am injurat pe nimeni. Cat despre cat de capabili sunteti, asta cred ca deja am demonstrat. Cine a inceput sa ma acuze ca spun aberatii ? Asta este comportament profesional din partea unui avocat ? Nici macar nu ati cititi bine intrebarile ! Mai ganditi-va cui trebuie sa ii fie rusine. Eu macar nu am pretentia ca stiu legislatia. Dvs, pe de alta parte, DEMONSTRATI asta.
In legatura cu postul anterior, daca ati fi citit textul la care s-a facut reply, ati fi vazut ca scopul citarii pasajului respectiv era cu totul altul, si anume de a demonstra ca afirmatia pe care o facuserati ( cu privire la ALT subiect, cel referitor la "datoria" cetateanului de a nu incerca sa nu plateasca toate taxele posibile ) era complet "aberanta".
Insa ca sa acopar si schimbarea de subiect, sunt de acord ca un contract este guvernat de legea aplicabila la momentul incheierii sale. Antecontractul tot un contract este. De asemenea, investitia pe care am facut-o trebuie taxata conform legislatiei in vigoare atunci cand am facut-o. Taxa pe valoare adaugata este aplicabila valorii adaugate INCEPAND DE CAND ? Nu cumva de cand acea investitie a devenit subiect al acestei taxari ?
Iar posting-ul urmator este stupefiant : nu este de vina cumparatorul, nici statul care a schimbat legea, ci vanzatorul - omul din mijloc - care NU S-A GANDIT ca statul va schimba legea !!! Incredibil, ce tampiti vanzatorii astia, sa nu apeleze la clarvazatori !
Of, logica asta...