avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Partile in plangerea cf.art.53 din L:188/00
Discuție deschisă în Executare silită

Partile in plangerea cf.art.53 din L:188/00

Mi s-a intamplat ceva ffff interesant !

Creditorul introduce la instanta de executare o plangere impotriva executorului jud., care a refuzat nejustificat sa inceapa o executare silita. Avem dosar de executare constituit, deci avem creditor si debitor dar executorul a refuzat sa execute invocand.... niste bazaconii!
Instanta introduce in cauza , din oficiu si debitoarea. Ridic exceptia lipsei calitatii procesuale a debitoarei.
Instanta admite plangerea in contradictoriu cu debitoarea (deci imi respinge exceptia) si obliga executorul sa puna in executare titlul.

Am o alta plangere introdusa de creditor impotriva executorului de a efectua acte de executare intrun dosar de executare silita.
Instanta admite exceptia lipsei calitatii procesuale a debitorului si-l scoate din cauza!

Care solutie este corecta?
Cel mai recent răspuns: Gabriela PĂDURARIU , Alte profesii 18:09, 27 Martie 2008
chiar Eugene, de ce te dezici de faptul ca esti executor?
Eu cred ca si-a completat campurile de consulant doar asa..in gluma!
Fiindca trebuie sa stiti: Eugen este un tip f spiritual...f inteligent....si cu fff mult bun simt!
De fapt este o exceptie printre executorii judecatoresti!:) Si o spun la modul cel mai serios!

Gata..te-am laudat prea mult! O mai crede lumea ca m-ai pus sa scriu asa ceva...!;)
lumeeeeeeeeeeee ! constat ca sunt un executor judecatoresc cu fani !!!

Nu, dragele mele colege, nu ma dezic si nu ascund acest lucru.

Am incercat sa completez profilul completand profesia de executor judecatoresc dar nu mi s-a permis sa merg mai departe in configurarea profilului. Atunci aveam de ales: sa fiu printre voi sau sa renunt. Am ales sa fiu printre voi, bifand profesia de consilier juridic. In rest toate campurile sunt completate corect, pentru ca asa suntem noi, executorii judecatoresti, oameni corecti :D :D

Daca aveti pile la administratorul site-ului, poate ma ajuta sa remediez situatia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aditabora a scris:

Probabil ca topografii is mai grei de cap , in meserie intotdeauna 1+1=2 , pe cand in avocatura (1+1 )f(x*) = F(y)*

Vorba poetului : si daca unu si cu unu nu mai vor sa faca doi.......
Ultima modificare: Joi, 27 Martie 2008
Eugen Huruba, Executor judecatoresc
eu-eugen a scris:

aditabora a scris:

Probabil ca topografii is mai grei de cap , in meserie intotdeauna 1+1=2 , pe cand in avocatura (1+1 )f(x*) = F(y)*

Vorba poetului : si daca unu si cu unu nu mai vor sa faca doi.......

:D:D:D Eu m-am abtinut...ce sens avea!
Bine ai revenit Eugen! Din pacate nu am iconul cu ...pupici:">...asa ca...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am vreo sansa in recurs? ContSters40598 ContSters40598 La judecarea unei plangeri conform art.53 din Legea nr:188/2000, am chemat in judecata Biroul executorului judecatoresc, deoarece executorul a refuzat sa ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva executorului judecatoresc getuta getuta plangerea impotriva refuzului executorului judecatoresc echivaleaza conf. art. 53 din legea 188 ....depusa la biroul executorului jud. , echivaleaza cu ... (vezi toată discuția)
Lipsa calitãtii procesuale pasive a bej ?? bufa bufa Cum se poate explica excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a unui BEJ care a facut o executare silită in procesul ulterior de intoarcere a ... (vezi toată discuția)