pepe2011 a scris:
PT MUCCELMIC – Nu stiu cat de muccelmic esti, dar la creier esti mare.Zici foarte bine, dar din pacate e foarte trist.Insa, constat ca, nimeni nu se baga, desi vad foarte multi on line, si sunt mii de personae ce au picat.Parerea mea este ca, totul a fost facut dupa un plan bine stability.Si ca, sigur s-au gandit si la plan b, in cazul in care, tolomacu de viitor avocea, contesta ilegalitatile ‘legale” ale greilor ce trag sforile.Si ei sunt convinsi ca, la fel ca in anii trecuti, nu vor reeactiona, pentru ca are mama si tata bani sau amantul.Am mai facut o constatare statistica.Stagiarii au avut procentul de promovabilitate mult mai mare decat al definitivilor ( care tinde catre zero), pentru ca, acei nefericiti de stagiari, trebuioe sa taraie geamantanele unor asa zisi maestri, si bineinteles, sa cotizeze la greu.Cei definitive, nu aduc decat paguba la bugetul supradimensionat al matragunelor din system.
Parerea mea e ca, nu e destul sa mormaim pe forum, ci, sa facem in toate centrele tarii,ba chiar, san e postam in fata INPPA-ului, sis a cerem corectarea in termini si conditii legale, publicarea corectorilor , a autorilor, tragerea la raspundere a incompetentilor care au corectat dupa ureche, chiar linsarea lor.
Fara actiuni in forta si concentrate, nu facem nimic.Ei stiu asta si mizeaza pe asta.
SUNT PENTRU PLANGERE PENALA...SI NU NUMAI....
Cautati pe facebook Frauda Barou si veti gasi istoria cacealmalei de anul trecut.
M-am dus ieri sa depun contestatie. Erau vreo 50-60 de persoane la o coada la capatul careia, in aceiasi bataie de joc, se afla o persoana in intervalul de timp 10-14! Plictisita, doamna ne-a anuntat ca la 14 ne va tranti usa in fata si ca putem trimite contestatiile pe fax. In timp ce ne dadea aceste pretioase indicatii a aparut cineva spunand ca fax-ul e stricat. Ghici de ce:
1. Rezultatele s-au afisat vineri seara.
2. Contestatiile se pot depune pana duminica.
3. Trebuie descarcat un model de pe site-ul INPPA-ului. Apoi se transmite pe fax (daca ai tu fax si imprimanta acasa si daca le merge lor fax-ul)
Hahahahah. Daca nu ar fi plans te-ai tavali de ras cum incearca cinstitii de ei sa faca tot posibulul sa reduca numarul celor care contesta. Ce facea tanara generatie de viitori avocati ieri la aceasta coada a bataii de joc? Hahaia, de parca la capatul ei urmau sa intre in club sau sa primeasca un ecstasy. Cam ce crezi tu Pepe ca ai putea face cu asemenea exemple de "revolutionari"? de tipul capu' plecat sabia nu-l taie.
Presupun ca ati trecut cu bine proba ghicitoarei. Putem atunci merge mai departe. Vizitati pagina de facebook Frauda Barou.
d-nul pepe, nu pot sa cred! altul era sensul... voi face si eu ce voi putea, dar nu alaturi de unul care dupa cat am muncit si studiat ma trimite la spatii verzi. unii dintre voi ma cunosc, imi stiu activitatea pe forum si stiu ca mi-am expus parerea de fiecare data, chiar in fata comisiei de examinare de la Bucuresti. spre deosebire de dumneavoastra, am un nume si prenume la utilizator, nu e fictiv, si nu e nici "pepe"... imi cer scuze, inca o data, dar va rog sa studiati putin, sa cititi si sa recititi daca e cazul inainte sa va adresati in halul acesta cuiva. mai aveati putin si imi dadeati si cu sapa de la spatii verzi in cap. in plus, consider ca am mai multe de facut si sigur voi face atunci cand voi deveni avocat.