Lawer a scris:
Ma numar printre cei ce urmaresc aceasta discutie, si nu e vorba ca nu am curaj, sunt doar consternata, scarbita de tot ce a insemnat acest examen, incerc sa ma adun:(
Exact! Ai pus punctul pe ”i”! Însă nu trebuie să fie asta atitudinea! Pentru că noi suntem viitorul, noi vom fi nevoiți să trăim într-o țară ”construită” de ei, de copii de nepoții etc. Nu mai scăpăm domnule de acest nepotism. Au devenit barourile astea adevărați arbori genealogici. Aveam astăzi o discuție cu un ”ilustru” jurist despre valoare, părerea mea fiind că tinerii nu sunt lăsați să vină în față, că ies cei în vârstă la pensie și tot de ei te împiedici peste tot. Nu am nimic cu persoanele trecute de o anumită vârstă, însă nu noi am făcut revoluția, nu noi am condus până acum, nu noi am înființat diverse facultăți fantomă pentru a ne burduși buzunarele de bani și a da societății tineri care au fost îndoctrinați patru ani că vor face carieră în domeniu. Tinerii nu vor să muncească? Vor să muncească, însă nu sunt lăsați, iar cei mai slabi dintre ei DEZARMEAZÃ. Sunt cluburile pline de tineri drogați? Sunt convinsă că nu sunt tineri care se revoltă împotriva unui sistem și vor să facă ceva în țara asta. Sunt tot ai lor, pentru că au bani de la mămica și tăticu...alții investesc zeci de milioane în cărți, că de, legislația se schimbă peste noapte și ce e azi valabil, mâine nu mai e. Sau înveți după un autor și afli apoi că altul face subiectele și trebuie să înveți după ce a scris el. Valorile? Hmmmm....nu le căutați dragii noștri aleși prin cluburi, cautați-le prin Europa, Asia, America etc. Iar ce a mai rămas, aveți grijă să le îngropați... E păcat! An de an se întâmplă același lucru, aceleași revolte, aceleași probleme...alte voci...