mikidel a scris:
muccelmic, am sa incerc sa-ti raspund eu la opiniile si intrebarile tale.... Trebuie sa intelegem ca, atata timp cat nu se schimba nimic in mentalitatea celor de la Barou, nici examenele sau mai bine zis in fraudarea acestora nu se va schimba. Am avut de curand o discutie cu un avocat, care imi povestea ca acum 11 ani au fost aceleasi discutii ( ba chiar s-a lasat cu scandal public pt ca erau printre respinsi si copii ai unora....), aceleasi fraude.....Dupa cum vezi nu s-a schimbat nimic. Asta este politica, asta fac.....
Mentalitatea celor de la Barou nu are nici cum si nici de ce sa se schimbe! Actualul sistem este propria lor creatie. Anul trecut au corectat consilierii decanului anul asta corecteaza INPPA-ul care a avut oameni si la supraveghere(asa o legal?). Ia uita-te rogu-te la lista lectorilor INPPA si vezi ce legaturi poti stabili intre numele de la UNBR si cele de la inppa? S-a mutat 'afacerea' din batatura baroului in cea a unbr-ului, caci la barou abia au fost alegeri deci Don are un mandat in fata, pe cand la unbr acum urmeaza...deci trebuie sa tina totul in mana lor, in caz ca nu mai castiga un mandat, macar are "conexiuni" prin toti cei care au intrat acum cu ajutorul......................fireste a stiintei de carte.