avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2011
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2011

Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt singurul, motiv pentru care am scris aici pe forum, in speranta crearii unui grup de useri, pentru schimburi de opinii, resurse folosite, probleme ce le vom intalni pe parcurs sau orice altceva tine de Admiterea in Barou din 2011.

Tinand cont de proverbul "Unde-s multi, puterea creste" cred ca ne-ar fi mai usor sa colaboram pe aceasta cale.

Tot aici ii invit si pe cei care au sustinut deja acest examen, sau care il sustin luna aceasta, pentru a ne povesti ce greutati au intampinat, daca binevoiesc..;)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:03, 25 Februarie 2012
muccelmic, sunt de acord cu tine. Iti dai seama ca "au luat spuma" celor de la Barou cu organizarea?! INPPA se subordoneaza UNBR-ului. Au vrut sa organizeze INPPA-ul examenul din acest an pt a demonstra celor de la Barou ca nu sunt mai prejos. Dar nu stiu dk asa demonstreaza ca sunt mai buni, ci doar ca sunt la fel de ....nu mai zic cum.....
mikidel a scris:

avocatel2011, esti intr-o grava eroare. Din surse autorizate ( din comisia de corectare la penal dar nu pt Bucuresti) mi s-a spus clar: avem "ordin" sa picam pe capete. Asta a fost directiva si pentru cei de la civil. Eu nu vorbesc prostii. Am fost inspaimantata cand am auzit...Asta e treba facuta cu cap. Nu tine de cat ai scris sau cat de bine ai scris... Nu te poti autoevalua dupa prostiile astea de note. Eu nu consider nici o clipa ca asta este nivelul meu de pregatire, ci mai degraba ca am fost evaluata de o comisie formata din ingineri constructori si de mesteri prelucratori prin aschiere, nu de formatori juridici, avocati si profesori in drept.

Daca asa este cum spui tu atunci sa le dea Dumnezeu sanatate. Cat despre comisia de evaluare, te felicit pentru caracterizarea facuta :)). Basica se va sparge cat de curand. Stai sa iasa niste "stenograme" :)). Ca ar cam fi randul lor :)).
se stie ceva de termenul de rezolvare a contestatiilor? ...sau, "trec" oare faxurile noastre mai departe de vreun tocator de hartie?
si, totusi, speranta moare ultima...
mi-e CIUDA, cum probabil multora le este
mi s-a parut doar mie sau D.P.C.-ul a fost facut sa ne trieze, ceea ce chiar a reusit?
Ufff...10 la penal#-o;
anyway, felicitari celor care pe bune au reusit!
Ultima modificare: Duminică, 6 Noiembrie 2011
monamo, utilizator
hop_si_eu, imi place abordarea ta. Ai dreptate in parte dar nu pot fi de acord in ceea ce priveste coruptia. Pot intelege ca un examen are si invinsi si invingatori, ca nu toti au acelasi noroc ( ca in viata, nu?!), dar nu pot intelege ca cerinta unui subiect sa fie una si raspunsul corect il cer a fi altul, ca au fost depuse aprox 100 de contestatii la grile si " toate contestatiile au fost respinse" ( chiar toti sunt prosti? nici unul destept? macar unul?), ca nu au avut bun simt sa anunte macar cu aprox data publicarii rezultatelor, ca....listta e lunga. Asta inteleg eu prin lipsa de transparenta si corectitudine....lasa loc la interpretari. Si slava-Domnului ca aici loc e !!!!
Citesc ceea ce spuneti si cred ca ar trebui sa asteptam rezultatele contestatiilor. Sunt printre cei care au picat "la mustata" si notele primite la penale sunt mult sub ceea ce am evaluat dupa barem... Tot ce imi doresc acum este ca lucrarile sa fie recorectare intr-un mod echitabil si serios, fiecare in parte. Cred ca si voi, cei care considerati ca ati primit o nota mai mica va doriti acest lucru...
Ultima modificare: Duminică, 6 Noiembrie 2011
rzw_quattro, utilizator

Alte discuții în legătură

Dupa ce carti trebuie sa invat si care sunt taxele pentru examen? ellaa ellaa Buna , Va rog sa-mi spune-ti dupa ce autori invatati pt admiterea din acest an, taxe , daca exista sinteze si orice nou depre admitere. Va multumesc (vezi toată discuția)
Admitere barou 2014 manuelle manuelle Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa ... (vezi toată discuția)
Mai e cineva care se axeaza partial pe sintezele de la nomina? karmacoma21ro karmacoma21ro Eu personal am invatat tratatele la civil si procedura dar cum timpul e limitat si lucrez pana dupa-amiaza imi raman putine ore de studiu seara:\"> la penal, ... (vezi toată discuția)