avocatel2011 a scris:
Ma scuzati dar eu nu mai inteleg nimic...pana acum vreo 2 ani toti se vaitau ca intra toata lumea, ca se copiaza pe capete, cu hands-free cu toate sistemele, ca intrau zeci de pilosi si banosi...si acum brusc scade gradul de promovare si iar nu e bine??daca pana acum se intra pe spagi si intrau cu zecile, acum de ce au intrat asa putini...ca e criza si nu mai sunt bani??imi vine sa rad cand vad pana unde duce teoria asta a conspiratiei.Explicatia e simpla:vor sa restrictioneze accesul in breasla pt ca sunt multi avocati, multi f slab pregatiti, care au facut de ras meseria si se cam moare de foame in avocatura acum.Sa ajungem acum la planuri de discreditare a unor barouri..chiar regiuni geografice, la picatul intentionat a unora cu lucrari f bune..e chiar hilar!!
Recunosc ca a fost un examen f dur, ca subiectele au avut un grad de dificultate care justifica procentul mic de promovati si cred ca ar fi trebuit sa fie mult mai transparent, eventual numai grila si cu o rata mai mare de promovare, ca doar e o profesie liberala la care nu trebuie restrictionat accesul.Consider ca inainte de a face Revolutie faceti o analiza proprie a cauzei esecului, pentru ca de multe ori nu e vorba de Teoria conspiratiei, e vorba de ghinion, emotii, carente in pregatire..etc
Prietene avocatel2011, inainte sa-si bata joc de niste oameni ar fi trebuit sa vedem niste
demisii de onoare pe la unbr si barouri. Daca s-a intrat usor si pe ciordeala pana acum, ei bine asta este din vina lor. Daca se "moare de foame" in avocatura, ei bine asta este viata. In avocatura, indiferent ca esti in Romania sau in Statele Unite ale Americii trebuie sa fie concurenta. Iar de foame intr-adevar mor numai aia care sunt cam praf din punct de vedere profesional. Nu am inteles care este legatura pe care o faci tu intre gramada de avocati si muritul de foame. E frica de concurenta cumva ? Da, exista o conspiratie micuta. Iar tu, am senzatia ca vrei sa dovedesti exact ce spuneam eu mai sus. Sistemul te schimba. Uita-te la tine cum gandesti acum.