corina_parloaga a scris:
imi doresc sa iau acest examen enorm de mult, am fost nedreptatita prea tare, ca si dumneavoastra si ceilalti de aici. sunt de acord, trebuie sa facem ceva, mult mai mult decat s-a facut pana acum. nu sunt deloc fricoasa :) doar ca nu imi explic asemenea note.
Corina, stii care e paradoxul? Eu sunt inginer, economist si....mediator.Dar, in familie am copilul ce este frustrat.Si se simte umilit de o societate fara scrupule.Eu nu vreau sa creasca in asa umilinte care sa ii fie ghid.
Aici e vorba despre bani, despre multi bani, despre discreditarea unor centre universitare, despre discreditarea unor barouri, despre inlaturarea unor persoane mai mult sau mai putin incomode.Si culmea e ca, profita din plin de lasitatea noastra.....
Nu vedeti oameni buni ca, nesimtirea e dusa la extrem? NU SE POATE CA PE TOATA TARA SA FIE PROMOVABILITATEA DE MAX 15%, SI GENIILE SA FIE PLANTATE IN CLUJ, TIMISOARA SI BUCURESTI, SI IN SPECIAL, SA FIE GENII STAGIARE...NU SE POATE.Stagiarii predomina pentru faptul ca, au nevoie de un maestru....( mai e nevoie sa spun de ce??? ) A nu se intelege ca am ceva cu stagiarii.Dar daca sunt asa formati, asa vor ajunge....la casare.Ei, inclusiv copilul meu, trebuie sa fie educati in spiritul dreptatii, cinstei si mai ales al...ONOAREI ( oare ce-o mai fi si aia, nu???).SI ei ce vad? Ce simt? Umilinta, mizerie, si ma refer la cei ce se simt nedreptatiti.Dupa asa traume, nu cumva ei vor fi marcati pe toata viata si in profesia de avocat, vor face la fel??? Astfel incat sa duca la perpetuarea si amplificarea prostului renume al acestei nobile profesii......