avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale depunere bilant
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

depunere bilant

in noiembrie 2007 am infiintat o societate comerciala ( deci sunt incepator ) si m-a sunat contabilul sa ma duc sa iau bilantul de la el si sa il depun , din motive personale nu am ajuns la anaf , daca ma duc luni ( 18 feb 2008 ) ce mi se intampla ?
istudor adriana a scris:

termenul este pana la sf lunii mai...(anul acesta)

Termenul pentru...?
anyme a scris:

Multumesc mult pentru raspuns,dar declaratia 300 nu am depus-o niciodara pentru ca firma este neplatitoare de TVA.

Asta nu am stiut-o, scuze. Eu le-am insirat pe toate. :">
Depunerea bilantului s-a prelungit pina in mai?
Ultima modificare: Luni, 17 Martie 2008
irina petcu, utilizator
irina petcu a scris:

Se depune, pentru ca se depune si bilantul pe 2007. Chiar daca decl. 100 e trimestriala.
Dupa cum am inteles, firma a avut ceva activitate.
Declaratiile 100,300,101,392 s.a.m.d. nu se depun in cazul in care firma nu a avut activitate de la infiintare, este in lichidare, dizolvare, radiere.
Vedeti si OMEF 2374/2007.

Trebuie depusa numai declaratia 392A sau si 392B.SC nu a avut activitate in 2007 si din cate am citit pe site MF declaratia 392A se depune si daca cifra de afaceri este 0.Declaratia 392B se depune daca cifra de afaceri este intre 10.000 euro si 35.000 euro.Deci eu pentru ca am cifra de afaceri 0,trebuie sa depun numai declaratia 392A.Corect?
irina petcu a scris:

anyme a scris:

Multumesc mult pentru raspuns,dar declaratia 300 nu am depus-o niciodara pentru ca firma este neplatitoare de TVA.

Asta nu am stiut-o, scuze. Eu le-am insirat pe toate. :">
Depunerea bilantului s-a prelungit pina in mai?

Va multumesc mult si nu trebuie sa va cereti scuze,pentru ca eu sunt de vina ca nu am specificat acest lucru."Depunerea bilantului s-a prelungit pina in mai?"Nu stiu,astept raspunsul d-nei Istudor Adriana.
anyme a scris:

irina petcu a scris:

Se depune, pentru ca se depune si bilantul pe 2007. Chiar daca decl. 100 e trimestriala.
Dupa cum am inteles, firma a avut ceva activitate.
Declaratiile 100,300,101,392 s.a.m.d. nu se depun in cazul in care firma nu a avut activitate de la infiintare, este in lichidare, dizolvare, radiere.
Vedeti si OMEF 2374/2007.

Trebuie depusa numai declaratia 392A sau si 392B.SC nu a avut activitate in 2007 si din cate am citit pe site MF declaratia 392A se depune si daca cifra de afaceri este 0.Declaratia 392B se depune daca cifra de afaceri este intre 10.000 euro si 35.000 euro.Deci eu pentru ca am cifra de afaceri 0,trebuie sa depun numai declaratia 392A.Corect?

adriana si declaratia 100 se depune tot cu 0.

Alte discuții în legătură

Bilant 2009 emi69aki emi69aki Este adevarat ca anul acesta situatile financiare pentru 31.12.2009 pentru firme nu se mai depun la administratii financiare ci direct la Registrul Comertului? ... (vezi toată discuția)
Depunere bilant la 31.12.2009 doinaionescu doinaionescu unde se depune bilantul la 31.12.2009, direct Oficiul reg comertului, sau si Ad financiara de sector (vezi toată discuția)
Termen depunere bilant carmen carolina carmen carolina Buna ziua, Care este termenul de depunere al bilantului in cazul in care nu am depus declaratia 100 in decembrie? Stiu ca trebuie sa depun declaratia 101 ... (vezi toată discuția)