avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale depunere bilant
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

depunere bilant

in noiembrie 2007 am infiintat o societate comerciala ( deci sunt incepator ) si m-a sunat contabilul sa ma duc sa iau bilantul de la el si sa il depun , din motive personale nu am ajuns la anaf , daca ma duc luni ( 18 feb 2008 ) ce mi se intampla ?
dorin.tunsoi a scris:
nu te supara pe mine pentru abordarea asa intrucat nu e rautacioasa, e doar un alt punct de vedere

Nu ma supar chiar deloc, insa un lucru stiu sigur: nimeni altcineva decat reprezentantii societatilor comerciale nu poate contesta cerintele abuzive. Depinde de fiecare sa isi protejeze interesul sau sa isi apere drepturile.
~ Conținut șters la cerere ~
Am depus un bilant pe numele meu la "alta persoana imputernicita" si mi l-a primit. nu am studii superioare. Din cate am inteles se uita la cifra de afaceri, mai mult nu stiu. luni merg sa depun inca doua tot asa dar la alte administratii, sa vedem ce se intampla. sunt convinsa ca au mai facut-o si altii.
sundust a scris:

Andreea Lisievici a scris:

Draga sundust, inainte sa jignesti poate ar trebui sa iei in considerare faptul ca si noi avem clienti care au depus situatiile financiare dupa sfaturile noastre, evident fara probleme. Daca nu iti convin discutiile de pe forum, nu il mai frecventa, e foarte simplu. Vrei sa te "lasam"? Perfect, dar lasa-ne si tu pe noi!



nu stiu daca e vorba de a "conveni" cuiva discutiile, aveti pretentia ca informati, dar mai degraba dezinformati.
eu nu sunt nici avocat si nici contabil, ci un amarat de intreprinzator, dar am invatat sa verific si contabilul si consilierul juridic inainte de a lua decizii, tocmai pt. a evita o situatie din trecut, cand ambii s-au spalat frumusel pe maini.#-o si au dat bir cu fugitii

Cu tot respectul, v-ati pus intrebarea de ce "s-au spalat" pe miini? oare ati fost chiar ata de corect cu dansii? fara suparare si fara intentia de a jigni dar...este foarte usor sa dati vina pe contabil, poate ar fi mai bine sa analizati in profunzime situatia creata atunci si poate va veti da seama ca domnii respectivi nu s-ar fi spalat pe miini daca ati fi colaborat cu dansii. si daca tot ati invatat sa ii controlati,desi.......nu vad cum, inseamna ca va puteti tine singur evidenta contabila, caz in care......ce nevoie mai aveti de sfaturile date aici? mai bine faceti o fapta buna si dati si altora un pic din.......cunostintele dv. vaste.
in speranta ca parerea mea nu a deranjat, va urez noapte buna si numai bine!
maria3000, nu stiu ce sa spun...poate ca ai dreptate, dar o stiti prea bine ca pe lume sunt oameni si oameni. nu avem de unde sti ce s-a petrecut intre acei oameni si cu atat mai mult sa dam sfaturi legate de treaba asta. eu nu tin partea vreunuia(de parca s-ar fi cerut asa ceva;)...), sunt contabil si de-a lungul timpului am avut de-a face cu oameni de tot soiul.
haideti, mai bine, sa ne limitam la titlul topicului si sa lasam ceva folositor in urma...cu siguranta exista pe undeva un forum de discutii libere, aici insa avem o tematica clara. Sunt topicuri care mi-au fost cu adevarat folositoare si cred ca initiatorul forumului asta a dorit...
Numai bine va doresc...fiti mai buni, oameni buni :)

Alte discuții în legătură

Bilant 2009 emi69aki emi69aki Este adevarat ca anul acesta situatile financiare pentru 31.12.2009 pentru firme nu se mai depun la administratii financiare ci direct la Registrul Comertului? ... (vezi toată discuția)
Depunere bilant la 31.12.2009 doinaionescu doinaionescu unde se depune bilantul la 31.12.2009, direct Oficiul reg comertului, sau si Ad financiara de sector (vezi toată discuția)
Termen depunere bilant carmen carolina carmen carolina Buna ziua, Care este termenul de depunere al bilantului in cazul in care nu am depus declaratia 100 in decembrie? Stiu ca trebuie sa depun declaratia 101 ... (vezi toată discuția)