sundust a scris:
Andreea Lisievici a scris:
Draga sundust, inainte sa jignesti poate ar trebui sa iei in considerare faptul ca si noi avem clienti care au depus situatiile financiare dupa sfaturile noastre, evident fara probleme. Daca nu iti convin discutiile de pe forum, nu il mai frecventa, e foarte simplu. Vrei sa te "lasam"? Perfect, dar lasa-ne si tu pe noi!
nu stiu daca e vorba de a "conveni" cuiva discutiile, aveti pretentia ca informati, dar mai degraba dezinformati.
eu nu sunt nici avocat si nici contabil, ci un amarat de intreprinzator, dar am invatat sa verific si contabilul si consilierul juridic inainte de a lua decizii, tocmai pt. a evita o situatie din trecut, cand ambii s-au spalat frumusel pe maini.#-o si au dat bir cu fugitii
Cu tot respectul, v-ati pus intrebarea de ce "s-au spalat" pe miini? oare ati fost chiar ata de corect cu dansii? fara suparare si fara intentia de a jigni dar...este foarte usor sa dati vina pe contabil, poate ar fi mai bine sa analizati in profunzime situatia creata atunci si poate va veti da seama ca domnii respectivi nu s-ar fi spalat pe miini daca ati fi colaborat cu dansii. si daca tot ati invatat sa ii controlati,desi.......nu vad cum, inseamna ca va puteti tine singur evidenta contabila, caz in care......ce nevoie mai aveti de sfaturile date aici? mai bine faceti o fapta buna si dati si altora un pic din.......cunostintele dv. vaste.
in speranta ca parerea mea nu a deranjat, va urez noapte buna si numai bine!