avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
Buna seara! As dori si eu daca aveti amabilitatea de a-mi trimite sintezele ACTUALIZATE pe adresa alex_hypnotize@yahoo.com.Va multumesc anticipat pt amabilitate si timpul acordat si va urez spor la invatat si mai ales BAFTA LA EXAMEN LA TOATA LUMEA!!!
buna seara, as dori si eu daca aveti sintezele actualizate pe adresa karinapet@yahoo.com, va multumesc
Am o mare problema, nu ma pot scrie repede de mana, ce ma fac?
Mi-am dat un test si dezastru, zici ca acum invat sa scriu :((. Ce ma fac? :slap:
Domnul Elis, va propun si eu Cazurile de asistenta juridica obligatorie, la Procedura Penala, cred ca este un subiect care ar putea avea sanse pentru examen. :)
Ultima modificare: Duminică, 23 Noiembrie 2008
VALENTINA25, utilizator
A fost cineva sa vada la Baroul Bucuresti sa vada daca s-au afisat listele cu candidatii carora li s-au verificat dosarele cu actele depuse de comisia desemnata?
Era ... un termen de 15 zile ... inainte de data inceperii examinarii...

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)