avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
chiar sa nu sa tina cont daca iti mai trebuie putin , cum poate sa-i admita dupa contestatii pei cei care le mai trebuie 3 , 4 puncte si pe cei cu 1 pct nu , ce zici de asta ?
serbyo a scris:
#-o#-o#-o#-o EXCEPTIONAL !!!.................nu am cuvinte pt a comenta asa ceva.....Fratilor, repede la aeroport si suiti-va in primul avion, nu conteaza destinatia....

DA! EXACT ASA AU STAT LUCRURILE!!!!!

Din acest motiv va indemn sa faceti toate demersurile pentru a nu lasa lucrurile asa.

LUMI_123 a scris:

chiar sa nu sa tina cont daca iti mai trebuie putin , cum poate sa-i admita dupa contestatii pei cei care le mai trebuie 3 , 4 puncte si pe cei cu 1 pct nu , ce zici de asta ?

E.....daca nu le-a sunat ca un clinchet de clopotel numele tau.....
Ultima modificare: Vineri, 19 Decembrie 2008
ContSters20980, utilizator
:offtopic: Avand in vedere ca a trecut stresul examenelor, revenim la respectarea completa a regulamentului de postare, ceea ce inseamna fara postari succesive ale aceluiasi autor si fara citarea mesajului anterior, intre altele. Multumesc.
Andreea Lisievici a scris:

:offtopic: Avand in vedere ca a trecut stresul examenelor, revenim la respectarea completa a regulamentului de postare, ceea ce inseamna fara postari succesive ale aceluiasi autor si fara citarea mesajului anterior, intre altele. Multumesc.

Imi cer scuze, nu am fost atenta :sorry:
Deocamdata nu e nicio problema, doar ca tocmai ai citat mesajul anterior :))

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)