avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firme recuperari creante.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firme recuperari creante.

In ce temei actioneaza firmele de recuperari creante?
Au contracte de cesiuni creante cu creditorii?
Ce cheltuieli initiale si ce comisioane percep?
Uite ce, nu ma pricep, da stiu ca de-asta s-a schimbat CAENu', ca sa se puna in acord cu legislatia comunitara... :D
Sigur stie vreun consilier juridic despre treaba cu activitatile economiei...

Institutul national de statistica - centrul national de pregatire in statistica a eleborat si publicat o lucrare cu titlul CAEN revizuit 2 - NOTE EXPLICATIVE. Mai pe scurt, au detaliat fiecare obiect de activitate in parte.
8291 = Activitati ale agentiilor de colectare si ale birourilor (oficiilor) de raportare a creditului =
aceasta clasa include colectarea platilor pentru pretendenti si remiterea platilor colectate catre acestia, cum sunt serviciile de colectare a facturilor sau a datoriilor.

Cred ca e destul de clar, nu?
Si am impresia ca asta s-a mai scris deja ;)
zolic se referea la o normare in UE, extern Romaniei, eventual in alte tari si daca nu sunt UE...
Asta national tine de natiunea noastra, romana, nu-i raspunde la intrebare...
serviciicomerciale a scris:

Institutul national de statistica - centrul national de pregatire in statistica a eleborat si publicat o lucrare cu titlul CAEN revizuit 2 - NOTE EXPLICATIVE. Mai pe scurt, au detaliat fiecare obiect de activitate in parte.
8291 = Activitati ale agentiilor de colectare si ale birourilor (oficiilor) de raportare a creditului =
aceasta clasa include colectarea platilor pentru pretendenti si remiterea platilor colectate catre acestia, cum sunt serviciile de colectare a facturilor sau a datoriilor.

Cred ca e destul de clar, nu?
Si am impresia ca asta s-a mai scris deja ;)

Deci poate constitui codul CAEN pt. societati de recuperari creante=D>
da!

Alte discuții în legătură

Mandatarul consilier juridic nu poate pune concluzii în instanþã?! Niunin Tiberiu Niunin Tiberiu Art. 68 alin. 4 C.p.civ. s-a modificat cumva şi nu îi mai este recunoscut dreptul mandatarului consilier juridic de a formula concluzii în instanţă şi ... (vezi toată discuția)
Reprezentare in instanta consilier juridic stagiar Filip Alexandru Filip Alexandru Stiu ca s-a mai dezbatut problema dar eu tot nu sunt lamurit.....Tinand cont ca legea nu prevede obligativitatea inscrierii in colegiul consilierilor ... (vezi toată discuția)
Cum poate reprezenta un consilier juridic o asociatie de locatari? marcyz marcyz Buna ziua. Un consilier juridic cum poate reprezenta o asociatie de locatari in instanta? Multumesc! (vezi toată discuția)