Da Romy, acela este codul CAEN.
Problema mea era daca exista o norma care sa reglementeze functionarea acestor agentii. Nu prea imi vine sa cred ca o descriere sumara oferita de CAEN sta la baza acestei activitati economice.
Am cautat pe lege 4 si nimic de acest fel. Am cautat pe web si am gasit ceva in genul best practices in state si in UK si chiar o lege care reglementeaza aceasta activitate in Finlanda, dar stau cam prost cu finlandeza :-/ si google transalte nu a contribuit semnificativ.
In pricipiu ma intereseaza pt ca daca ar exista o regula de prestare a acestie activitati economice sau macar o tendinta de reglementare la nivelul UE, aceasta ar putea transa discutiile care au avut loc vis a vis de reprezentarea debitorilor.
Dar din cate am reusit sa ma educ despre acest subiect,:"> in acest domeniu este un fel de ww west...si asta ma ingrijoreaza pt ca daca tot "ciumegu" isi face "firma de recuperatori" ma tem ca practivile abuzive despre care s-a discutat nu vor inceta.
Cautatile pe internet, eu nu stiu unde sunt sediile tuturor...
Dar de ce in sector 1??? Ce importanta are sectorul? Ca nu treceti decat o data pe la ei sau, oricum, rarut...
:-/
Repet: nu treceti des pe la ei. Si nu conteaza pentru ei de la cine recupereaza. Sau cine ii angajeaza...
Cautati pe net adrese... Sunt pagini de toate culorile...
Pentru acelasi lucru puteti angaja si un avocat, face aceleasi lucruri. Si mai repede decta aceste societati, parerea mea. Si gasiti mai multi din care sa alegeti... Si va tine la curent mai bine.