Haideti sa încercam in acest topic sa punem pe tapet noutatile legate de activitatea RU dupa data de 01.01.2011.
Toata lumea stie ca , potrivit art.298 alin.3 C.mun., Decretul nr. 92/1976 privind carnetul de muncă, cu modificările ulterioare, va fi abrogat la data de 31 decembrie 2010 .
Citind pe forum am descoperit foarte multe zvonuri legate de activitatea RU dupa data de 01.01.2011 ? ... Oare care este adevarul in aceasta privinta?
S.C. ................ Numele ............................................
J....................., CUI ............. Prenumele ............................................
Adresa : ..................... Adresa : ..................................................
.....................................................
PROCES-VERBAL DE PREDARE-PRIMIRE
Incheiat astazi ...............................intre dna .........................................................., reprezentant al S.C. ........................................SA/SRL, care preda, si dl/dna ............................................................................., CNP .................................................., CI/ BI seria ............. nr. .........................., in calitate de titular / imputernicit al .........................., care primeste carnetul de munca seria ...............nr............................
Am predat. Am primit.
..................................... .....................................
(numele si prenumele) (numele si prenumele)
......................... ........................
(functia) (titular/imputernicit)
......................... .........................
(semnatura) (semnatura)
Daca la primirea carnetului de munca de catre titulari, se constata ca nu sunt inregistrate toate datele , modificarile de functie, promovarile prin concurs, inadrarea eronata in clasele de salarizare, etc...? cum procedeaza salariatul? Semneaza si ramane cu un document cu date incomplete, eronate...sau solicita in scris la momentul constatarii inscrierea corecta?
Buna seara,
Am si eu o intrebare: Contractul individual de munca expira incepand cu data de 2 aprilie; trebuie sa ii fac act aditional de prelungire, dar intrebarea este cand transmit revisalul , maine, cu o zi inainte de expirare sau sambata, dar e zi nelucratoare?
Va multumesc.
Oug nr.123/2010
Cornel Vasile
Publicata in Monitorul Oficial nr.888/30.12.2010 , [b]abroga de la 01.01.2011 Legea nr.130/1999 - republicata, cu exceptia articolelor 2-16 care se abroga de ... (vezi toată discuția)
Resurse umane
maria60
Lucrez intr-o institutie de stat cu autofinantare.Din 1998 Prin decizie data de directorul de atunci mi s-a încredinţat cărţile de muncă,iar ulterior am ... (vezi toată discuția)