Sa va spun pe scurt...Am un copil in urma concubinajului cu tatal lui.L-a recunoscut.Noi ne-am despartit cand eram insarcinata prin 7 luni. A platit lunar o anumita suma de bani darla intelegere.Si l-a vazut sporadic..cam asa...a fost la el imediat dupa nestere de vreo 3 ori..dupa aia o pauza destul de mare de cateva luni bune...si a inceput sa vina lunar sau la 2 -3 luni..scurt cate o dupamiaza.Pe langa bani i-a mai adus cadouri, hainute, jucarii.
Eu m-am casatorit anul trecut..copilul sta cu noi.L-am chemat in judecata pentru incredintare copil si pensie alimentara. Pe mina ma intereseaza in mod deosebit hotararea de incredintare pentru ca ma lovesc de adeverinte si analize de la tatal biologic la inscrierea la cresa, gradi...si nu mai vreau sa tot duc plase ca sa se treaca peste astea.
Acum ..am avut prima infatisare vineri pe 7 martie.A fost avocatul lui.A facut cerere reconventionala cu 4 capete
- incredintare copil catre tata
- domiciliu copil tot la el
- pensie alimentara
- drept de vizita
Avocatul lui spune ca daca ne intelegem la programul ce il vrea el ...terminam.Mie mi se pare mult 2 week-enduri pe luna, 15 zile din vacanta, 4 zile da sarbatori, 4 zile de ziua copilului din 2 in 2 ani.Mi se pare mult avand in vedere ca niciodata copilul nu a fost la el in casa, copilul are 3 ani, distanta dintre noi si el este de vreo 150 km si copilul este puternica atasat de mine, e in plin proces de educare..program de masa, somn..cat si ce mananca, sensibil inca la raceli.POATE SA OBTINA PROGRAMUL ASTA?SAU POT SA OBTIN MAI PUTIN?
Asa..zice ca daca nu ne intelegem..o sa ceara mutarea procesului la Craiova (noi suntem in pitesti) POATE OBTINE ASTA?Avocatul lui spune ca da pentru ca noia am cerut DOMICILIU MINOR nu INCREDINTARE MINOR..dar avocata mea zice ca in caz de divort se cere INCREDINTARE si cum noi nu am fost casatoriti e ok cu DOMICILIU MINOR.Mie nu-mi suna bine...a gresit avocata mea?Trebuia sa ceara INCREDINTARE?
Multumesc
PAi nu stiu de unde sa inteleg daca a cenzurat ceva sau nu...
A fost asa...
A venit randul dosarului nostru...prezenti amandoi..avocata mea a dat tranzactia si adev cu veniturile mele si a zis ca facem tranzactie. NE-a cerut buletinele, a citit tare ce scrie in tranzactie...tot..ne-a intrebat daca suntem de acord...am spus DA..am semnat amndoi si a spus ca ramane in pronuntare...
Deci cum stiu daca a cenzurat ceva?
A..si in ce priveste pensia am inteles ce ati spus cu privire la procent...Deci mie cum o sa-mi vina pensia?Trimite el bani din mana sau i se retrage de la firma?
Am intrat pe site-ul tribunalului si scrie asa :
Consfiinţeşte tranzacţia dintre părţi încheiată la data de 21.03.2008.Cu recurs.
Aceasta inseamna ca intelegerea partilor a fost aprobata de instanta (ca sa spun asa).Deci, ceea ce era scris in acea tranzactie trebuie respectat de ambele parti din proces.
I se retin de firma acei bani... Dar puteti face orice alta intelegere... Daca vreti birarea lor intr-uun cont, puteti adresa firmei solicitarea... Va dura putintel pana firma va incepe poprirea.
Nu inteleg de ce a dat avocata dv. adeverinta cu veniturile dv.? La ce sa foloseasca? Nu vad utilitatea si concludenta...
:offtopic: Domnule avocat Lascoschi, daca tot va place sa faceti analize ale situatiilor, de ce nu puneti cate-o intrebare, cereti cate-o lamurire, ca dv. mereu vi se par bune toate actele si tranzactiile, totul este roz, pana pune un coleg o intrebare! Sunteti fantastic sa mai veniti cu solutii dupa ce induceti oamenii in eroare cu ce minunata tranzactie au facut, s-o semneze asa!!! :magic:
Doamna, va rog sa ma scuzati, dar unele opinii dor.
Doamna Avocat AVLIL, ma scuzati dar nu inteleg cum e cu banii. Ati citit ce scrie in tranzactie. El doar m-a intrebat cum sa-mi trimita banii..si eu i-am spus sa-i puna in contul care il stie, in care a ami pus candva (la intelegere). Prin asta inteleg ca o sa puna el banii din mana nu? Mentionez ca este firma parintilor lui, unde lucreaza, deci nu cred ca i se va opri legal din salariu suma asta. Cred ca va lua abnii intregi si o sa-i puna el in cont dupaia Se poate nu?Sau prin faptul ca l-am chemat in judecata automat au ajuns ceva hartii si la el la firma?
Eu cred ca nu veti avea probleme cu trimiterea si primirea banilor.Efectuarea platii o poate face prin mandat postal si dvs. o sa confirmati primirea banilor de la posta.
Deci, eu zic ca totul o sa decurga fara probleme.:)