avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contestarea notei la purtare in timpul liceului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contestarea notei la purtare in timpul liceului

Se poate contesta o nota din timpul liceului in vederea modificarii? Eu acum sunt la facultate dar vreau sa incerc sa modific o nota la purtare de 7.50 luata in timpul liceului pentru a putea candida la academie.Exista o lege in privinta asta? Se poate face ceva ? Macar sa incerc ?
Incercati, totusi, sa luati legatura cu conducerea scolii sau la I.S.J. ....#-o ...daca sunt de acord , ar trebui sa se modifice ceva documente ........... catalog, foaia matricola , diploma de bacalaureat ;) .... incercarea moarte n-are ;)
Avlil, daca citesti regulamentul scolar, vezi ca nu i greu de loc sa ajungi la 7,50 : se scade 1 punct la 12 absente nemotivate, deci 5 zile x 6 ore/zi => 30 absente :12 => 2,5 puncte !
deci, cat e de greu ?
Depinde unde ai fost elev....
de modificat, nu se mai modifica, tehnic nu se poate
Singura instanta ar putea decide, dar ce spui in instanta: am fost mic si n-am gandit ?
Daca cineva are o rezolvare, sa mi-o spuna si mie !
Si in instanta este greu ...oare nu ar fi prescrisa actiunea ? .... cati ani au trecut de la terminarea clasei a XI, parca #-o

Nu cred ca are rezolvare problema ta .... dar asa cum ti-am zis incercarea moarte n-are si vorba dulce mult aduce ...mergi si vorbeste cu cei in cauza ....niciodata nu se stie ce-ti rezerva viitorul ;)
daca ai ceva scutiri din acea vreme, cred ca s-ar putea rezolva.
Altfel te agiti degeaba.
Romy,
daca avea scutiri le ducea la vremea respectiva ....nu acum :D ......cel mai bine este sa mearga la fata locului si sa vorbeasca .....aici nu prea are rezolvare, parerea mea;)

Alte discuții în legătură

Bursa de merit cristina211 cristina211 copilul meu a terminat cls a 5a cu media generala 9,91,10 la purtare si nu vor sa-i dea bursa de merit pe motiv ca are 13 absente nemotivate tot anul,absente ... (vezi toată discuția)
Repetent prin purtare andreiutzu332 andreiutzu332 Urmez sa fiu sanctionat pentru o greseala pe care mi-o asum. Am 10 pe primul semestru fara nicio absenta si fara sa deranjez vreun profesor in ora sau cu ... (vezi toată discuția)
Medie la purtare Andy1732 Andy1732 Salutare! Sunt elev in clasa a 11-a si am o problema. In semestrul 1 mi-a fost incheiata media 8 la purtare, din cauza absentelor nemotivate. Am avut destul de ... (vezi toată discuția)