avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... speta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

speta

O persoana X , in anul 2001 termina facultatea de drept. Licentiata in drept este angajata la o soc. din Galati ca Functionar administrativ pana in 2004 -februarie.
In perioada 2001- 2004 persoana efectueaza lucrari de specialitate in domeniul juridic. Din punctul meu de vedere functia pe care trebuia angajata era consilier juridic, sau simplu jurist.
In anul 2004 este angajata de o alta soc. dar nici aceasta pe post de jurist ci de referent.
In anul 2005 persoana da examen la Baroul Bucuresti si devine avocat (stagiar mai intai si apoi avocat cu drepturi depline.)
Intrebare-
Ce poate face aceasta persoana legal ca sa-i fie recunoscuta si evidentiata in cartea de munca, perioada 2001-2004 pe funtie de jurist ?
Eu nu am gasit solutii.
Cel mai recent răspuns: ContSters42967 , utilizator 19:32, 21 Martie 2008
M-am cam saturat sa rezolv prostiile altora. Uneori imi e rusine sa spun ca sunt Consultant fiscal Expert contabil sau ca am lucrat in cadrul Ministerului de finante.
Sunt persoane care ma fac sa strig RUSINE. Am reusit sa fac o criza de nervi.:((X-(
Nu are rost sa te superi ...suntem pe un forum pentru a ne spune parerea despre o anumita problema sau despre alta .... fiecare e drept sa-si spuna parerea :)

Poate vei rezolva problema pe care ai afisat-o pe forum .... si ca o concluzie nu toti cei care lucreaza cu ITM-urile sunt chiar experti in probleme de personal :)
elis a scris:

Nu are rost sa te superi ...suntem pe un forum pentru a ne spune parerea despre o anumita problema sau despre alta .... fiecare e drept sa-si spuna parerea :)

Poate vei rezolva problema pe care ai afisat-o pe forum .... si ca o concluzie nu toti cei care lucreaza cu ITM-urile sunt chiar experti in probleme de personal :)

Multunesc mult pentru sfaturi, din opinii diferite, sau contrarii se rezolva problemele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot angaja ca jurist pe cineva care nu are licenta? Cristina_M Cristina_M Buna ziua. Intrucat nu am gasit in legislatie raspunsul dorit sau nu am cautat unde trebuia apelez la amabilitatea dumneavoastra. Doresc sa angajez o ... (vezi toată discuția)
Carnet de munca aura-octav aura-octav buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu urmatoarea problema.In anul 2006 am primit decizie de sef transporturi, eu am semnat la data respectiva decizia si ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie sa sune actiunea? allexandru83 allexandru83 Intrucat institutia nu avea la acea data (2007) aprobat in organigrama un post de consilier juridic, o persoana este recrutata si incadrata ca functionar ... (vezi toată discuția)