Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →
Desi tarziu, revin cu informatii, din respect pentru cei care m-au ajutat cu sfaturi=D>, pentru cei care s-au aratat interesati de problema mea si pentru a va cere din nou sprijinul..
Am avut primul termen in 20 iunie, cu judecare in lipsa si ...amanare pentru 10.10.2011, cand puiul meu implineste 1 an;amanare pentru ca paratul a depus intampinare:
"Avand in vedere ca finantarea cheltuielilor de personal in invatamant se asigura din bugetul de stat prin bugetele locale(...)intelegem sa punem in discutie oportunitate introducerii in cauza, in calitate de parata a CONSILIULUI LOCAL(...)"
asta pentru mine semanand a aruncatul pisiscii moarte in curtea vecinului...Pai , de ce nu mi-au spus in noiembrie , cand am depus cererea, ca ei(scoala), sunt de acord, daca Cons.local aloca fondurile necesare?Ba , mai mult de atat, motiveaza cererea de respingere a solicitarii mele , prin urmatoarele:
Codul de proced. civila (art.115-118, art.242.alin2)
Legea ed.nationale 1/2011(!!!!!!!)
Legea nr,330/2009(art.1,alin2)
OUG 1/2010
Legea 284/2010(art.37)
Ce am eu de facut in acest moment, avand in vedere ca nu am avocat si am facut cerere de judecare in lipsa?