"Acest ajutor este cuprins in CCMUN INVATAMANT,, art.36(5), litera f.Tot in CCMUN INVATAMANT art.32(2) prevede ca "partile contractante vor purta negocieri in vederea includerii drepturilor respective in actele normative care sa reglementeze aceste drepturi.
Intrucat partile contractante nu au purtat negocieri si nu au fost emise acte normative care sa reglementeze acordarea drepturilor salariale suplimentare(...) nu avem temeiul legal pentru acpordarea ajutorului la nastere."
Acesta este unul din dezavantajele judecarii in lipsa ... puteti depune un inscris referitor la intampinarea depuna , insa este posibil sa se tergiverseze solutionarea litigiului ...
Revenind din concediu la discutia anterioara...
Daca nu e bine intampinarea la intampinare, cum formulez acel inscris de care spunea freeelis pot pastra "continutul " si sa-i schimb doar titlul?:(
Buna dimineata.Revin cu noutati ,asa cum am promis, poate ajuta pe cineva "experienta" mea.Am avut a2-a infatisare in proces, depusesem deja raspuns la intampinarea formulata de parat si ,in data de 10.10.2011(puiul meu este nascut in 10.10.2010) s-a solutionat cauza:..Tribunalul Cluj ADMITE CEREREA FORMULATA DE RECLAMANT(adica de mine, cu ajutorul dv)Acum astept motivarea si...eventual recursul depus de scoala, ca banii.:whistle:.. ii voi primi in 2016!
Multumesc tuturor celor care au avut rabdarea si altruismul de a ma ajuta.:vishenka:
Nu pot decat sa va felicit pentru aceasta solutie obtinuta impotriva celor care v-au incalcat acest drept =D> ... sper ca daca se va schimba puterea sa va puteti recupera mai rapid banii ...
:)
Va multumesc, dar meritul va apartine si dv.Cat despre recuperarea banilor, sper ca ordonanta care prevede returnarea banilor bugetarilor sa se refere clar DOAR la drepturile salariale, iar drepturile mele banesti , neintrand in categoria drepturilor salariale sa nu faca obiectul mizerabilei ordonante.Sigur, mai ramane sa conving si angajatorul de acest lucru....Amiabil sau, daca nu....:magic: