"Acest ajutor este cuprins in CCMUN INVATAMANT,, art.36(5), litera f.Tot in CCMUN INVATAMANT art.32(2) prevede ca "partile contractante vor purta negocieri in vederea includerii drepturilor respective in actele normative care sa reglementeze aceste drepturi.
Intrucat partile contractante nu au purtat negocieri si nu au fost emise acte normative care sa reglementeze acordarea drepturilor salariale suplimentare(...) nu avem temeiul legal pentru acpordarea ajutorului la nastere."
Nu va trebuie facuta cerere , intrucat introducerea in cauza a consiliului Local a fost ceruta de partea adversa ... dvs aveti doua posibilitati: fie sunteti de acord cu aceasta solicitare , fie va opuneti.
Imi cer scuze pentru lipsa de consecventa in discutarea subiectului, dar nu am acces la internet decat f.rar,
Cum ma pot opune cererii de introducere in cauza a Cons.local, daca am cerut judecarea in lipsa si nu voi fi prezenta, avand 2 copii mici si fiind la 50 de km de tribunal?
Nu trebuia sa faceti asa ceva , sa formulati intampinare la intampinare... dvs ati formulat cererea de chemare in judecat , iar parte adversa a depus intampinare ... in continuare trebuie sa va sustineti ceea ce ati specificat in cerere si sa combateti intampinarea depuna de partea cealalta...