Soacra mea a ajuns cu 2 dosare la CEDO ,unul tradus in franceza ( ruxanda ionescu impotriva romaniei ) castigat la 12 oct 2006 ,celalalt netradus ,depuse la date relativ apropiate despre care ,nu are nici-o veste .ce e de facut ? multumesc
am deschis subiectul cu 10 luni in urma .
situatia este ca la inceput .
cu celalalt proces castigat a fost castigat in zadar , bani cheltuiti , ca doar avocata trebuie si ea sa traiasca , nervi ...asteptare ... mizerie .
:stunned:
Si ce s-a facut in aceste 10 luni?
Cererea dvs are caracter urgent?
In opinia mea, cu urgentarea procedurii la CEDO se poate in principal doar daca e ceva legat de libertatea persoanei.Ar fi culmea sa dureze 5 ani un proces in care o persoana a fost arestata pe nedrept si sa mai stea si in timpul procesului la CEDO.Adica 5 ani.
Problema incarcarii Cedo nu e de judecatorii romani si de regulile lor invechite , birocratie made in Europe are nu accepta sa trimiti acte scanate si formulare electronice si pierd timpul cu tone de harti , nu trimit raspunsul pe email ... , prelucrarea , traducerea actelor s-ar face mult mai repede rezultatul e ca peste 90% din crerile romanilor nici nu mai sunt citite si se resping motivand art. 35 , nu mai se renteaza sa cauti dreptatea la ...