Soacra mea a ajuns cu 2 dosare la CEDO ,unul tradus in franceza ( ruxanda ionescu impotriva romaniei ) castigat la 12 oct 2006 ,celalalt netradus ,depuse la date relativ apropiate despre care ,nu are nici-o veste .ce e de facut ? multumesc
Buna,
Am si eu un dosar la Cedo, din anul 2005.
Am primit de la ei o adresa prin care eram instiintata ca cererea mea a fost inregistrata sub nr.../2005, la camera a treia.De atunci nu am mai primit nici o instiintare. Am trimis si cateva recomandate prin care am cerut sa fiu informata despre stadiul in care se afla procesul, dar nu am primit nici un raspuns.
Unde as mai putea sa ma adresez pentru a stii ce s-a mai intamplat? Stie cineva vreo adresa de e-mail sau un nr. tel pentru relatii?
Va multumesc. Laura
Pentru a afla numarul de telefon va puteti adresa la Strasbourg la serviciul de informatii telefonice ( de gen Romtelecom).
Cel mai bine ar fi sa telefonati intrucat prin e-mail e posibil sa nu primiti raspuns.
Totusi nu stiu daca vor furniza informatii telefonice.Le puteti spune ca nu ati primit raspuns la solicitarile dvs trimise in scris prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire.
Ţinând cont de supraîncărcarea actuală, prima examinare a cererii Dumneavoastră de către Curte poate avea loc după mai mult de un an. Unele cereri pot fi calificate ca fiind urgente şi examinate într-un mod prioritar, mai ales dacă este pus în cauză un pericol care ameninţă integritatea fizică a reclamantului.
Puteti solicita informatii despre cererea dvs la urmatoarea adresa :
Monsieur le Greffier de la
Cour européenne des Droits de l’Homme
Conseil de l’Europe
F-67075 Strasbourg Cedex
Elis, totusi cred ca are sanse mai mari sa primeasca un raspuns rapid prin telefon.
Cine stie cate cereri primesc in scris cei de la CEDO.
Pana le triaza si pana raspund...